Rektör Kızılay'dan, yılsonu toplantısı  

Güncelleme Tarihi:

Rektör Kızılaydan, yılsonu toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 14:08

Rektör Kızılay'dan, yılsonu toplantısı  

Haberin Devamı

Taha AYHAN/KALE (Malatya), (DHA)- İNÖNÜ Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, 2017 yılı istişare toplantısı yaptı.
Kale İlçesi'nde bulunan üniversiteye ait otelde gerçekleştirilen toplantıya, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, dekanlar, profesörler, doktorlar, bölüm başkanları ve çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantıya katılanlara teşekkür eden Rektör Kızılay, son 2 yıl içerisinde üniversitenin üzerine koyarak bugünlere geldiğini anlatı. Rektör Kızılay, şöyle dedi:
"2017 yılında biz arkadaşlarımızla beraber, önemli faaliyetler yaptığımıza inanıyorum. 2017-2018 eğitim öğretim yılı öğrenci sayımızı arttırarak eğitim öğretime başladık. Şuanda öğrenci sayımız 47 bini aşmış durumdadır. Eğitim öğretim yıllının başındaki öğrenci sayımız 47 bin 111'dir. Yeni mezun olanlar oluyor arada bir dönem bitince ara dönemde geçenler oluyor dolayısıyla sayı sürekli rakamsal olarak değişebilir."
Rektör Kızılay, 2017 yılı içerisinde üniversiteye 2 yeni fakülte eklediklerini ifade ederek, "2017'de üniversitemize 2 yeni fakülte ekledik, Spor Bilimleri Fakültesi ile Hemşirelik Fakültesi. 2017 yılının en önemli birisidir, 2 tane fakülte eklemiş olmamız. Spor bilimleri fakültesinin dönüşümünü hızla yapıp Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulumuzu spor bilimleri fakültesine dönüşümlü yaptık. Spor Bilimleri fakültesinin kurulumunu gerçekleştirdik ve bu fakültemiz aktif olarak eğitim öğretime devam ediyor" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!