Rektör Acer, öğrenci toplulukları başkanlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Rektör Acer, öğrenci toplulukları başkanlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 10:26

Rektör Acer, öğrenci toplulukları başkanlarını dinledi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, üniversitede faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları ile Troia Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal’ın da katıldığı toplantıda Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, öğrenci topluluklarının sıkıntılarını dinledi. Öğrenci topluluklarının yönetimden farklı alanlardaki taleplerini dinlemek için bir araya geldiklerini belirten Yücel Acer, “Öğrenci topluluklarının üniversite hayatında çok önemli bir yeri var. Topluluk aynı ilgi alanına sahip öğrencilerin bir araya gelip birlikte birşeyler yapma iradesini ortaya koyar. Birlik oluşturma ruhu yansıtır. Birlikte çalışma, üretme kültürünü geliştirir. Yönetim olarak topluluk faaliyetlerinin öneminin farkındayız. Toplulukların birçok zararlı oluşumları engellemesi açısından değerli olduğunu düşünüyoruz. Gayrimeşru yapıların belli maksatlara yönelik öğrencilerimizi kullanmalarını engelliyor oluşunu da bu açıdan önemsiyoruz. Topluluk faaliyetlerini elimizden geldiğince, imkanlar ölçüsünde desteklemeye çalışıyoruz” dedi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal ise, üniversite yönetiminin çeşitli alanlarda topluluklara destek verdiğini ifade ederek, toplulukların özellikle maddi anlamda ciddi olan beklentilerini, sponsor bulma yoluyla çözmeleri tavsiyesinde bulundu.

Toplantı soru cevap şekli ile sona erdi.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!