Recep İstanbul yolunda

Güncelleme Tarihi:

Recep İstanbul yolunda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Kaptanı ile Toshack arasındaki soğuk savaş sürüyor. Siyah beyazlı yönetim Recep için sarı siyahlılardan gelecek teklifi bekliyor

Beşiktaş Kaptanı Recep ile Teknik Direktör Toshack arasındaki soğuk savaş sürüyor. Recep'in, dünkü antrenmana da ishal olduğunu ileri sürerek katılmaması dikkatleri çekerken Toshack, kaptanın sağlığı hakkındaki sorulara sert bir yanıt vererek ‘‘Sağlık durumunu bana değil Recep'e sorun'' dedi.

Recep, ‘‘Ben futbol oynamak ve hakkım olan formayı almak istiyorum'' derken, Beşiktaş yönetiminin bu futbolcuyla ilgili olarak İstanbulspor'dan gelecek transfer teklifini beklediği öğrenildi. İstanbulspor Menajeri Adnan Sezgin'in önümüzdeki hafta Recep'in bonservisi konusunda Beşiktaş yöneticileri ile görüşeceği ileri sürüldü.

Şampiyonlar Ligi için gözlemci geldi

UEFA temsilcileri dün Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligine kalması halinde maçlarını oynayacağı İnönü Stadının standartlara uygun olup olmadığını araştırmak için geldiler. Kongre üyesi Erol Kaynar tarafından İnönü Stadında gezdirilen gözlemcilerin memnun kaldıkları belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!