Recep fena patladı

Güncelleme Tarihi:

Recep fena patladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonsporlu futbolcu, hakemlerin üç büyükleri koruduğunu belirtirken, ‘‘Beşiktaş'da 10 yılda yaşamadığım kadar hakem hatasını Trabzonspor'da 5 ayda gördüm’’ dedi...

Anadolu kulüpleri mağdur

Beşiktaş'ta 10 yıl forma giydikten sonra sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Recep Çetin, ‘‘Hakemler 3 büyükleri koruyor’’ dedi. Recep, hakemlerin Anadolu takımlarını mağdur ettiklerini öne sürdü ve şunları söyledi: Beşiktaş'ta çok rahattık. Hakemlerle her türlü diyaloğu kurabiliyorduk.

Tepkiden korkuyorlar

G.Saraylı, Beşiktaşlı, F.Bahçeli futbolcular, hakemlere çok sert çıkabiliyor. Aynı şeyi Anadolu takımlarının futbolcuları yapsa kart görür. Hakemler medyanın, yönetici ve taraftarın tepkisinden korkuyor. Bu korku kararlarına etki yapıyor. Beşiktaş'da 10 yılda yaşamadığım kadar hakem hatasını Trabzonspor'da 5 ayda gördüm.''

Mehmet'i de harcayacaklar

Beşiktaş'tan ayrılışını da açıklayan Recep, ‘‘Beşiktaş'ta müthiş bir arkadaşlık kurmuştuk. Başarıyı da bu getiriyordu. Ancak bu birilerini korkuttu. Bizi tek tek harcadılar. Mehmet kaldı. Onu da, bizim gibi harcayacaklar. Ancak şu bilinsinki, bizim yarattığımız arkadaşlık ortamı sağlanmadıktan sonra, Beşiktaş bir daha o başarılara ulaşamaz’’ dedi.

TARAFTAR CENTİLMEN

Beşiktaş'da oynarken Avni Aker Stadı'nda oynamaktan çekindiğini, Trabzons taraftarıyla ilgili olumsuz düşündüğünü kaydeden Recep, ‘‘Trabzon'a geldim ve bu düşüncelerim tamamen değişti. Bana göre Trabzon taraftarı centilmen’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!