Real Madrid 0 - 4 Barcelona

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid 0 - 4 Barcelona
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 22:55

Dünyanın merakla takip ettiği El Clasico'da, Barcelona ezeli rakibi Real Madrid'i adeta sahadan sildi ve 4-0 galip geldi. Barça'nın golleri 11 ve 74. dakikalarda Suarez, 39'da Neymar ve 53. dakikada Iniesta'dan geldi. Sakatlıktan yeni kurtulan Messi'nin 2. yarıda oyuna dahil olduğu derbide Real Madrid taraftarları teknik direktör Benitez'i beyaz mendil sallayarak istifaya davet etti. Rakibini deplasmanda farklı skorla yenen Barcelona, puanını 30'a çıkartıp, La Liga'da 12. haftayı lider tamamlamayı garantiledi. Real Madrid ise 24 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Santiago Bernabeu
Hakemler: David Fernandez Borbalan, Raul Martinez, Diego Sevilla
Real Madrid: Navas, Varane, Ramos, Marcelo (Dk. 59 Carvajal), Danilo, Kroos, Modric, Rodriguez (Dk. 55 Isco), Bale, Ronaldo, Benzema
Barcelona: Bravo, Pique, Alba, Alves, Mascherano (Dk. 27 Mathieu), Busquets, Roberto, Rakitic (Dk. 56 Messi), Iniesta (Dk. 77 El Haddadi), Suarez, Neymar
Goller: Dk. 11 ve 74 Suarez, Dk. 39 Neymar, Dk. 53 Iniesta (Barcelona)
Kırmızı kart: Dk. 84 Isco (Real Madrid)
Sarı kartlar: Dk. 30 Alves, Dk. 90+1 Busquets (Barcelona), Dk. 51 Ramos, Dk. 83 Carvajal (Real Madrid)

Real Madrid 0 - 4 Barcelona
MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI
11. dakikada
Sergi Roberto'nun güzel ara pasında Real Madrid ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Luis Suarez, şık bir vuruşla Barcelona'yı 1-0 öne geçiren golü attı.
39. dakikada Iniesta'nın güzel ara pasında topla buluşan Neymar, farkı 2'ye çıkardı: 0-2.
45+2'de Luis Suarez'in altı pas içinden çektiği şutta Real Madrid'in defans oyuncusu Marcelo, kale çizgisinden kafayla topu uzaklaştırdı.
Real Madrid, 47. dakikada Marcelo ve 48. dakikada James Rodriguez ile tehlikeli olsa da kaleci Bravo gole izin vermedi.
53. dakikada Barcelona'nın gelişen kontra atağında rakip ceza sahası içinde Neymar'ın topuk pasında topla buluşan Iniesta, çok sert vurarak skoru 3-0'a taşıdı.
74. dakikada Luis Suarez kendisinin ikinci, takımın dördüncü golünü attı: 0-4
84. dakikada Neymar'a sert faul yapan Real Madridli futbolcu Isco, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

Real Madrid 0 - 4 Barcelona
BARCELONA'YA BİR SAKATLIK ŞOKU DAHA
Sezon başından beri Messi, Rakitic, Pique gibi isimlerin sakatlıklarıyla kötü günler geçiren Barcelona'da bir kötü gelişme daha yaşandı. Maçın 27. dakikasında sakatlanan Mascherano oyundan çıkarken yerine Mathieu girdi.

Haberin Devamı

Real Madrid 0 - 4 Barcelona
BENITEZ'E İSTİFA ÇAĞRISI
Santiago Bernabeu Stadı'ndaki Real Madrid taraftarları maç sırasında ve sonunda "Rafa Benitez istifa" diye bağırarak, alınan yenilgi nedeniyle İspanyol teknik direktörü suçladılar. Taraftarlar, maç sonunda da beyaz mendil salladı.
Real Madrid 0 - 4 Barcelona

MESSI SAHALARA DÖNDÜ
26 Eylül'de Las Palmas'a karşı oynanan maçta sakatlanan Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, yaklaşık 2 ay aradan sonra ilk kez forma giydi. Messi'yi yedekler arasında oturtmayı tercih eden teknik direktör Luis Enrique, skor 3-0'a geldikten sonra 56. dakikada Rakitic'in yerine Arjantinli futbolcuyu oyuna aldı.
Real Madrid 0 - 4 Barcelona

TRİBÜNE FRANSA BAYRAĞI AÇILDI
Maç başlamadan önce her iki takımın futbolcuları ve teknik kadrosu saha ortasına gelerek, Paris'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Bu sırada tribünlerde dev bir Fransa bayrağı açıldı. Futbolcular ayrıca, kollarına siyah bant taktı. Karşılaşmayı İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ve Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia Margallo da statta izledi.

Haberin Devamı



















BAKMADAN GEÇME!