Rasim Ozan Kütahyalı Hendek Adliyesi'nde ifade verdi

Güncelleme Tarihi:

Rasim Ozan Kütahyalı Hendek Adliyesinde ifade verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 00:22

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e basın yoluyla hakaret ettiği iddiasıyla hakkında yakalama emri çıkartılan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Sakarya'nın Hendek ilçesinde ifade verdi.

Haberin Devamı

Hendek Asliye Ceza Mahkemesi'ne avukatıyla gelen Kütahyalı, burada ifade verdi. Kütahyalı, adliye çıkışında gazetecilerin, "Neden Hendek Adiyesi" sorusu üzerine, "Hendek eşimin de memleketi sayılır. Eşim Nagehan Hanım'ın babası yıllar önce burada öğretmenlik yaptı ve burada evi var. Bu nedenle Hendek ilçesine uzak değilim. İfademi verdim, gidiyorum" diye konuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı Hendek Adliyesinde ifade verdi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında dava açmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı, ifadesinin alınmasının ardından adliye personeli ve gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rasim Ozan Kütahyalı Hendek Adliyesinde ifade verdi
'GÖRÜLDÜĞÜ YERDE KELEPÇE TAKILACAK'



İddianameden
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Fatih Terim ile aralarındaki mesajlaşmaların basında yayınlanmasına neden olduğu iddiasıyla Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal hakkında "haberleşmenin gizliliği ihlal" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

İddianamede, söz konusu mesajları televizyonda yayınlayan Rasim Ozan Kütahyalı'nın da "haberleşmenin gizliliğini ihlal" ve "hakaret" suçlarından 1 yıl ile 6 yıl 8 ay arasında değişen hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!