Rapid'den Ajax'a acımasız tokat

Güncelleme Tarihi:

Rapidden Ajaxa acımasız tokat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 23:27

Hollanda'nın köklü ekiplerinden Ajax, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında evinde Avusturya ekibi Rapid Wien'e 3-2 mağlup olarak devler ligine veda etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Viyana'da oynanan ilk maçta 2-0 öne geçmesine rağmen maçı 2-2 tamamlayan Ajax yine de Hollanda'ya avantajlı dönmüştü. Ancak kırmızı beyazlılar evinde oynadığı rövanş maçında dramatik bir mağlubiyet almaktan kurtulamadı.

Avusturya temsilcisi 12'de Beric ve 39'da Schaup ile 2-0 öne geçti. 2. yarıya Şampiyonlar Ligi'ne tutunmak ve en azından maçı uzatmaya götürmek için çıkan Ajax 53'de Arkadiusz ve 75. dakikada Nemanja'nın golleriyle bu senaryoyu mutlu sona ulaştırmaya da çok yaklaştı. Ancak Rapid bu senaryoyu dramatik bir sonla bitirmek için fazla beklemedi. 77. dakikada bir kez daha sahne alan Schaup hem takımına turu getirdi hem de maçın sonucunu belirledi.

Rapidden Ajaxa acımasız tokat

Gecenin kahramanı Hollanda deplasmanında 2 gole imza atan Schaup oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin diğer maçlarında, Apoel evinde Midtjylland'a 1-0 yenilmesine rağmen tur atlayan taraf olurken, deplasmanda Molde ile 3-3 berabere kalan Dinamo Zagrep de adını bir üst tura yazdırdı. Gecenin son maçında ise evinde Young Boys'u 4-0 gibi net bir skorla geçen Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayan taraf oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!