Ramazan öncesi son dedikodular

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala size Agayacht’tan Fatih Terim’in organik tarım girişimine kadar ortaya karışık ‘neler olup bitiyor’ tabağı hazırladım.

Haberin Devamı

AGAYACHT BUNLAR

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun lüks otomobil tutkusunu hepimiz biliyoruz. İstanbul’da Aga plakalı lüks araçlarına sık sık rastlarız. İş hayatından bunalmış olmalı ki, Ağaoğlu, kendini bu yaz tatile adamış gibi. Bodrum’da kafa dinliyor. Denizle bu kadar iç içe olunca da, lüks tutkusu bu kez denizlere kaymış: Üç tane motor yat almış. Biri kendine, biri eşi Semra Ağaoğlu’na, diğeri de kardeşi Hüseyin Ağaoğlu’na. Teknelerden biri, geçen hafta Bodrum’a geldi. Hatta bu yat o kadar şanslıydı ki, meşhur Mandarin partisinde İsrailli model Bar Refaeli’ye tahsis edildi. Yatlardan ikincisi Çeşme’de, diğeri ise İstanbul’da. İsimlerini öğrenemedim. Aga 1, Aga 2, Aga 3 olma olasılığı hayli yüksek.

SAĞLIKLI YAŞAM FATİH HOCA’DAN SORULACAK

Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin çalıştığı şirketten istifa etti diye haber geldi. Nedeni olarak da, İmparator’un kendisine organik tarım işini tavsiye etmesi. Üstelik söylenene göre, Çetin bu işe Fatih Hoca ile birlikte girecek. Yani hocamız yakında organik tarım işinde haberiniz olsun. Bir ay içinde de şirketin tanıtım çalışmaları yapılacak. Hocam, yetiştirdiğin ürünlerden bizim futbolculara da yedir de, Şampiyonlar Ligi’ni dağıtsınlar.

Haberin Devamı

MOON BEACH’E KIBRIS ARASI

Süreyya Yalçın’ı bilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden işadamı Faruk Yalçın’ın kızı. Yaz başından beri Bodrum, Moon Beach’e demir atmış şekilde, tatilini geçiriyor. Bu keyif, ramazana kadar devam edecek. Ramazanı ise Kıbrıs’ta geçirmeyi planlıyor. Bayramda, kendisini yine Moon Beach’te görebilirsiniz.

TEATRAL BİR DÜĞÜN

Levent Kırca ile eski eşi Oya Başar’ın oğlu Umut Kırca yarın Bodrum’da Grand Yazıcı Otel’de 500 kişilik bir davetle evleniyor. Sessiz sedasız bir düğün olacağını söylüyorlar. Tabii, 500 kişi ses çıkarmadan nasıl düğüne girecek, merak konusu. Gelin hanımın adı Zeynep. Kendisi de sanatçı bir aileden. Düğünün bütün masraflarını Oya Başar ve sevgilisi üstlendi diye duydum. Gelin Amerikalı olsaydı
ona yıkarlardı ama kaçış yok.

2012 seçme oruç soruları

Eskiden bana gelmezdi. Hatta varlığından bile haberim yoktu Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenli bülten geçtiğinden. Fakat son zamanlarda bana da geliyor mail halinde. Demek bende bir ışık gördüler. Din açısından faydalı bilgiler var. Ramazana bir hafta kaldığı için, son bülten ‘Ramazan’la ilgili en çok merak edilenler’ başlığında geldi. Nikotin bandı, diş tedavisi, diş fırçalamak, sakız çiğnemek, yüzmek, aşı olmak, burun damlası, göz damlası, anestezi, anjiyo, akupunktur orucu bozar mı, 2012’nin soruları olarak seçilmiş. Bunlar orucu bozar mı bilemem ama yanıtlamak beni
bozar. Yanlış bir şey yazarım,
altından kalkamam sonra.

MacarİSYAN

Haberin Devamı

Macaristan da, ekonomik önlemler, kemer sıkma gibi bizim çok iyi bildiğimiz konuları test ediyor bugünlerde. Gazetelerde çıktı haberleri. ‘200 bin Macar göç edecek yer arıyor’ başlığının altında, nehir kenarında mini eteğiyle poz vermiş bir güzel. Haftaya Macaristan’a gidiyorum. Bu haberleri okuyan bazı dostlarım, göçmen kabul edebileceklerini belirterek, benden yardım istediler. Ağır ekonomi haberinin altında böyle bir magazin fotoğrafı koyarsan, isteklerin bu yönde olmasına da şaşmamak lazım.

Yazarın Tüm Yazıları