Ramazan’da Antikkapı’da Barbekü Keyfi Var

Güncelleme Tarihi:

Ramazan’da Antikkapı’da Barbekü Keyfi Var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 10:38

RAMAZAN’DA ANTİKKAPI’DA BARBEKÜ KEYFİ VAR

Ramazan ayına yepyeni barbekü konseptiyle hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı Restoran, tüm Kocaelilileri seçkin menüleri, lezzetli tatlı ve salata çeşitleriyle uygun fiyatlara iftar açmaya davet ediyor.
Ramazan ayı boyunca birbirinden leziz yemekler, tatlılarla hizmet verecek Antikkapı Restoranın usta aşçıları, leziz menüler ve barbekü ile iftar sofralarını şenlendirecek. Antikkapı Restoran’ın bahçesine kurulacak masalarda iftar edecek misafirlerini barbekü, kırmızı etli iftar menüsü, beyaz etli iftar menüleri ve VIP menüleriyle ağırlayacak restoranda kişi başı Barbekü Menü 45, VIP Menü 49, Kırmızı Etli İftar Menü 39, Beyaz Etli İftar Menüsü 35 TL olarak fiyatlandırıldı.
Antikkapı Restoran’da yapılan Ramazan ayı hazırlıklarını inceleyen ve personelle bir araya gelen Sekapark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü, her Ramazan olduğu gibi zengin menüleriyle, kalitesiyle, Antikkapı’nın Kocaeli halkının hizmetinde olacağını belirtti. Özlü, bu yıl farklı bir konsept uygulanacağını ve Antikkapı Restoran bahçesinde barbekü keyfi yaşanacağını söyledi. Barbekü menüsünün yanında zengin tatlı ve yemek çeşitlerinin de yer alacağını ifade eden Özlü, tüm Kocaeli halkını Antikkapı Restoran’a davet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!