Rahat uyuyorum

Güncelleme Tarihi:

Rahat uyuyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2006 00:00

Tümer Metin, "Böyle bir camia içinde bulunduğum için mutluyum. 100. yılda da Allah nasip ederse şampiyonluk yaşamaktan mutlu olacağım. Aldığım karardan son derece mutluyum. Yastığa da kafamı rahat koyuyorum. Türkiye’de değiştiremeyeceğim gerçeklerle yaşamayı öğrendim" diye konuştu.

Önümüzdeki sezon 100. yılını kutlayacak Fenerbahçe, anlaşma sağladığı futbolculara resmi imza attırdı. Kulüp binasında düzenlenen törende, Beşiktaş’tan alınan Tümer Metin, Gençlerbirliği’nden transfer edilen Uğur Boral ile iç transferde yeniden anlaşılan Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Can Arat, Volkan Babacan, Servet Çetin, Olcan Adın, Kerim Zengin resmi sözleşmeye imza attı. Asbaşkan Murat Özaydınlı, "Hepsi Milli Takım ve Türkiye’nin geleceğinin yıldızları, hepsini kadromuzda görmekten mutluyuz" dedi.

Tümer Metin, önümüzdeki yılın Fenerbahçe için çok önemli olduğunu belirterek, "100. yılda böyle bir kadronun içinde olmaktan son derece mutluyum. Aldığım kararın hep arkasındayım" dedi. Eleştirilerin normal olduğunu kaydeden yıldız oyuncu, şöyle konuştu: "Eleştiriler çok normaldir, olacaktır. Bunlara saygı duyuyorum, ama
/images/100/0x0/55eb593ef018fbb8f8bb74ee
eleştirilerin hakaret derecesine varmadan yapılmasını rica ediyorum. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki kimse neyin ne olacağını bilemez. Dışarıda neyin ne şekilde gelişeceğini de bilemezsiniz.

Böyle bir camia içinde bulunduğum için mutluyum. 100. yılda da Allah nasip ederse şampiyonluk yaşamaktan mutlu olacağım." Bir gazetecinin "Türkiye’de Beşiktaş formasından başkasını giymem" şeklindeki sözünü hatırlatması üzerine Tümer Metin, "Bu bir hata ise bunu kabul edebilirim. Hayat her dakika insana bazı şeyler öğretiyor. Türkiye’de değiştiremeyeceğim gerçeklerle yaşamayı öğrendim. Yineliyorum aldığım karardan son derece mutluyum. Yastığa da kafamı rahat koyuyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!