Q7-77

BEŞİKTAŞ orta sahası bu maçta baklava... Kenarları eritip göbeği katmerli yapmışlar. Kanatlardaki boşluk beklere teslim. Özellikle de Hilbert bu boşluğu, bindirmelerle doldurma çabasında.

Haberin Devamı

Aurelio, Ernst, Necip ve Tabata’dan  oluşan baklavanın önündeki Quaresma gezgin. Her iki kanadı kullandığı gibi, Bobo’yu da yalnızlıktan kurtarıyor. “Geniş alan şart değil, ben dara da düşsem fark etmez’’ diyor. Oyunun ilk yarısında Kartal’ın kalesinde iki şut dışında pozisyon yok. O şutlar da kalecinin kucağında. Baklavanın şekeri az geldi!
Doğum günü hediyesi
Djiehoua’nın, aldığı doÄŸum günü hediyesinin karşılığını veremeden oyundan çıkması büyük ÅŸanssızlık. Sakatlık doÄŸum günü falan dinlemiyor. Yazık oldu.Â
Antalyaspor defansı bir arada oynadıkça daha iyi oluyor. Ofanstaki istikrarı defansta da sağlasalardı ligin ilk maçındaki farklı mağlubiyet olmayabilirdi ama Mehmet Özdilek kardeşim neşteri eline aldıysa, vardır bir sebebi.
Kötü alışkanlık
HAKAN’ın yan top hataları ve sonrasındaki sakatlık alışkanlık oldu. Bu kötü alışkanlıktan vazgeç Hakan. Yediğin golde de hatalısın. Top senin oyuncunun kontrolündeyken kaleyi terk etmeyeceksin. Gözlerimiz Guti’nin ara paslarını ararken Ernst öyle bir asist yaptı ki maça keyif geldi.
Ömür boyu mukavele
Q7, navigasyonu sağ ayağına taktırmış. İçiyle de dışıyla da istediği adrese topu teslim ediyor. Topla yaptığı slalomlar ve hücum pres büyük avantaj. Bir ağzıyla kuş tutmadığı kalmıştı, onu da becerdin. Sen neredeydin be Quresma! 7’den 77’ye her Beşiktaşlı’nın sevgilisi oldun.

BEÄžENDiM

Haberin Devamı

Beşiktaşlıların iştahlı futbollarını.

BEÄžENMEDiM

Antalyasporluların vakit çalma çabasını.

DÄ°KKAT

Beşiktaş’ın galibiyet golleri çok gecikiyor, her zaman son dakika golü gelmez.

Yazarın Tüm Yazıları