Pursaklar'da 20 bin öğrenciye kırtasiye paketi 

Güncelleme Tarihi:

Pursaklarda 20 bin öğrenciye kırtasiye paketi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 12:48

Pursaklar'da 20 bin öğrenciye kırtasiye paketi 

Haberin Devamı

PURSAKLAR(Ankara), (DHa)- ANKARA'da, Pursaklar Belediyesi, 'Kitaplar Devletten, Kırtasiyeler Belediyeden' projesi kapsamında ilçe genelindeki 20 bin öğrenciye kırtasiye paketi hediye etti. Azmi Ertuğrul İlkokulu ve Feride Bekçioğlu Ortaokulu'ndaki kırtasiye paketlerini Başkan Çetin ile birlikte ilçe protokolü dağıttı.
18 Eylül Pazartesi günü başlayan 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Pursaklar'da renkli görüntülere sahne oldu. Okulun ilk gününde Pursaklar Belediyesi tarafından hazırlatılan kırtasiye paketleri ilk ve ortaokul öğrencilerine dağıtıldı.  Pilot olarak seçilen Azmi Ertuğrul İlkokulu ve Feride Bekçioğlu Ortaokulu'ndaki Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin öğrencilerle bir araya gelerek onlara belediyenin hediyesi olan kırtasiye paketlerini dağıttı. Başkan Çetin'e Kaymakam İhsan Kara, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin,  okul idarecileri ve öğretmenler de eşlik etti.
Öğrencilere hitap eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Bizler her yıl bu uygulamayı hayata geçiyoruz. Bunu yaparken zengin fakir ayrımı yapmıyor, bütün öğrencilerimize dağıtıyoruz. Kimsenin gururunun incinmesine gönlümüz razı olmaz. Yeter ki sizler okuyun, biz her zaman sizin yanınızdayız. Devletimiz, hükümetimiz yıllardır kitapları hediye ediyor, bizler de kırtasiye malzemelerini belediyenizin hediyesi olarak sizlere dağıtıyoruzö dedi. Öğrencilere yaz tatillerini nasıl geçirdiklerini de soran Başkan Çetin, “Nerede olursanız olun yanınızdan kitapları eksik etmeyin, bol bol okuyunö tavsiyesinde bulundu. Yeni eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan, kırtasiye paketlerini dağıtarak çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Uygulamadan memnun kalan okul idarecileri, veliler ve öğrenciler Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin' e teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!