PSV, Sabin'i istedi

Güncelleme Tarihi:

PSV, Sabini istedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe'de, geldiği günden bu yana eleştirilen Rumen golcü Avrupa'da paylaşılamıyor. Bayern Münih'ten de teklif alan Sabin'i en son PSV istedi. Ancak yönetim kesinlikle kabul etmiyor...

Coşturacak

Fenerbahçe, Hollanda'nın ünlü kulübü PSV'nin Sabin İlie için yaptığı transfer teklifini reddetti. Genel Sekreter Orhan Keçeli, Sabin'in yetenekli bir futbolcu olduğunu hatırlatarak, ‘‘Taraftarımız müsterih olsun. Lig maçlarında Sabin Ilie'yi izleyerek coşacaklar'' dedi.

Yanılıyorlar

Birkaç hazırlık maçına bakılarak bu futbolcuyu eleştiri yağmuruna tutanların yanılgı içinde olduğunu ifade eden Keçeli, ‘‘Romanya'da Gol Krallığıolan Sabin'i ayrıca B.Münih de istiyordu. Ancak biz futbolcudan çok şey bekliyoruz, Kısa sürede kalitesini gösterecek'' diye konuştu.

Kadro belli

Öte yandan Otto Bariç'in kafasındaki ideal onbir belli oldu. Hazırlık maçlarını tamamlayan Hırvat hoca kalede Rüştü'ye görev verecek. 3-5-2'de kararlı olan Bariç, savunmada Uche, Högh, Erol'u oynatacak. Orta beşlide İlker, Kemalettin, Okocha, Tarık ve Tayfun bulunuyor.

Erol joker

Forvette Boliç- Sabin ikilisi takımın gol ayakları olacak. Bariç zaman zaman savunmaya M.Doğan'ı takviye edip, Erol'u orta beşlinin soluna çekecek. Bu durumda Tarık kenara çekilecek, Tayfun da Okocha'nın yanında hem ofans, hem defans golünü üstlenecek.

MORAL DEPOLADILAR

F.Bahçe futbol takımı dün akşam yatla, kaynaşma turu yaptı. Teknik kadro, yönetim ve futbolcular eşleriyle birlikte Marmara'ya açıldı. Geç saatlere kadar eğlenen sarı lacivertliler, şampiyonluk şarkıları söyledi.

Ali Nail 4 hafta yok

F.Bahçe'nin Elazığ ile oynadığı maçta sakatlanan Ali Nail'in 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bursaspor maçında ortaya koyduğu başarılı futbol ile Bariç'in güzöne girmeyi başaran tecürbeli futbolcunun dün MR'ı çekildi ve iç yan bağlarında yırtık tesbit edildi. 2 hafta dinlenip tedavi görecek olan Ali Nail'in 4 hafta sonra hazır duruma gelebileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!