Prosinecki şanssızlıktan yakınıyor

Güncelleme Tarihi:

Prosinecki şanssızlıktan yakınıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2012 10:21

Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki, son haftalarda yaşadıkları şanssızlıklar yüzünden beklenmedik puanlar kaybettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Hırvat teknik adam, pazartesi günü Şota'nın takımıyla oynayacakları halef-selef maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekip, Karpuzatan Tesisleri'ndeki halı sahada teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde çalıştı. Antenmanda oyuncularını beslenmelerine ve uykularına dikkat etmeleri konusunda uyaran Prosenicki, ilk yarının kendi sahalarında oynayacakları son maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Prosinecki, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son dönemde iyi futbol oynayıp, doğru işler yapmalarına rağmen puan kaybettiklerine söyledi. Robert Prosinecki, "Son iki haftada ligin dört büyükleri olarak bilinen takımlarından Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldık. İki maçı da bir şekilde galip tamamlayabilirdik ama olmadı. İyi futbol oynuyoruz, bunu görmek çok iyi. Takımın durumu güzel. Kaybettiğimiz puanları Kasımpaşaspor önünde galip gelerek telafi etmek istiyoruz. Kesinlikle tüm düşüncemiz 3 puan adına olacak. İlk yarının kendi evimizdeki son maçını kazanmayı ben ve oyuncularım çok arzuluyor. Evimizde son maçımızı oynayacağız. Ondan sonra deplasmanda bir maç oynayarak ligin ilk yarısını tamamlamış olacağız. Amacımız toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak devreyi kapatmak" dedi.

Haberin Devamı

Prosinecki, bir gazetecinin "Kayserispor devre arasında takviye yapacak mı ? " şeklindeki sorusunu "Hala iki maçımız var. Onları bitirdikten sonra takviyeleri değerlendireceğiz. Bizim şu an odak noktamız kalan iki maçımız. Onları en iyi şekilde bitirdikten sonra takviye konusuna da bakacağız. Şu anda bunları konuşmak doğru değil" diye, yanıtladı.

HALEF-SELEF MAÇI

Kayserispor'da Şota Arvelazde, sarı kırmızılı kulüpteki iki yıllık görevinden istifa ederek, koltuğunu Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'ye bırakmıştı. Kasımpaşa'yı çalıştıran Şota, bu kez eski takımına karşı yeni takımının başında sahaya çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!