Prof. Dr. Mehmet Haberal yüzme havuzu hizmete açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Mehmet Haberal yüzme havuzu hizmete açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 12:51

Prof. Dr. Mehmet Haberal yüzme havuzu hizmete açılıyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)-  YENİMAHALLE Belediyesi tarafından Şentepe’de yapımı tamamlanan ve dünya çapında ünlü olan Türk cerrah ve akademisyen Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın isminin verileceği yüzme havuzu hizmete açılıyor.
Ağustos ayının başından beri ön kayıtların yapıldığı yarı olimpik havuzun resmi kayıtları da alınmaya başlandı. 17 Eylül 2018 Pazartesi günü ilçe sakinlerinin kullanımına açılan yüzme havuzu, bölgede yaşayan vatandaşlara hizmet verecek. Kayıt yaptıranlar ise tesisin havuz bölümünü 1 Ekim tarihine kadar ücretsiz kullanabilecek.
6 BİN 281 İNŞAAT ALANINA SAHİP
Yapımına 2016 yılında başlanan Prof. Dr. Mehmet Haberal Sosyal Tesisi, 6 bin 281 inşaat alanına sahip. 3 kattan oluşan tesis içerisinde; yarı olimpik yüzme havuzu, aktif pasif spor salonu, bay-bayan hamam, açık ve kapalı kafeterya yer alıyor. Tesis içerisinde ayrıca bölgenin ihtiyacı olan kurs merkezleri ve bir de düğün salonu yer alıyor.
 'ŞENTEPENİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK'
Göreve geldiği günden beri ilçenin her noktasına eşit hizmet verme anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle halkının spor, sanat ve kültürel alanlarda eksik kalmaması, özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin donanımlı bireyler olarak yetişmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bu spor tesisi ve yüzme havuzu Şentepe’nin göz bebeği olacak, haftanın 7 günü Şentepelilere ve ilçe sakinlerimize hizmet sunacak. Yenimahalle’nin yaşamaktan keyif alınan bir ilçe haline gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Yenimahalle için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!