Prof. Dr. Demirbaş Yılın Marka İsmi Seçildi

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Demirbaş Yılın Marka İsmi Seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 10:32

ANTALYA'DA BİR TELEVİZYON TARAFINDAN PROF. DR. ALPER DEMİRBAŞ'A ANTALYA'NIN DEĞERLERİ ÖDÜLÜ VERİLDİ

Antalya’da bir yerel televizyon tarafından Prof. Dr. Alper Demirbaş’a Antalya’nın Değerleri Ödülü verildi.
Antalya’nın ilk televizyonu olan ve uydu üzerinden yayın yapan VTV, 24’üncü kuruluş yıldönümünü Akra Barut Otel’de düzenlenen kokteylle kutladı. Gecede, VTV’nin yeni logosunun lansmanı gerçekleştirilirken, Antalya’nın Değerleri Ödülleri de verildi. Antalya’nın ilk televizyonu, Kanal V adı ve yeni logosuyla yayın hayatını sürdürecek.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya Baro Başkanı Alper Tunga Bacanlı, ATSO Başkanı Davut Çetin, AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, TÜROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Bekir Kumbul, OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, iş, siyaset, meslek örgütleri ve sendika temsilcileri, sanat, spor ve basın dünyasından çok sayıda davetli törene katıldı.
ANTALYA’NIN DEĞERLERİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Gecede, www.kanalvip.com.tr sitesinde yapılan anketle belirlenen Antalya’nın Değerleri Ödülleri de sahiplerini buldu. Kanal izleyicilerinin oylarıyla belirlenen ödüller, tarım, sanayi, turizm ve marka isimler olmak üzere 4 farklı kategoride verildi. Tarım alanında Bereket Fide, sanayi alanında Ağaç Ticaret Anonim Şirketi (AGT AŞ.), turizm alanında Yeliz Gül Ege, marka isim dalında ise Prof. Dr. Alper Demirbaş ve Antalyaspor ödüle layık görüldü. Gecede ayrıca VTV’yi 1992 yılında yayın hayatına geçiren Cemal Öner ile daha sonra kurumun sahipliğini üstlenen Naim Ünal’a ödül verildi. Prof. Dr. Alper Demirbaş ise ödülünü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!