Prens babaannesinin tablosunun peşinde

Açık artırmaya çıkıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un köklü ve seçkin ailelerinden Eskenazi&Benardete Ailesi’ne mensup Jessie Eskenazi Benardete’nin 260 eserden oluşan özel koleksiyonu, 8 milyon 950 bin lira muhammen bedelle açık artırmaya çıkıyor. Alif Art Antikacılık A.Ş. tarafından 6 Mart Pazar günü saat 14.30’da Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak son yılların en büyük müzayedesinde, Fahrel Nissa Zeid’in de bir tablosu  yer alıyor. 420 bin lira açılış fiyatıyla açık artırmaya sunulan müzayedenin en değerli tablolarından olan Zeid’in “Figüratif Soyut” isimli tablosunu almak için Türk özel müzelerinin yanı sıra, Ürdünlü Prens Zeid Bin Raad da harekete geçmiş. Öğrendiğime göre, Benardete Koleksiyonu’na katılmadan önce bu resim Fahrel Nissa Zeid’in oğlu Prens Raad’ın özel koleksiyonundaymış. Resmin arkasında hem Prens Raad’ın hem de Şirin Devrim’in koleksiyonunda yer aldığına dair ibareler mevcut. Prens, babaannesi Fahrel Zeid’in bu çok önemli tablosunu koleksiyonuna katmak için adamlarını görevlendirmiş.

Haberin Devamı

Salih Saka’dan DJ akademisi

Ünlü DJ Salih Saka, müziği, müzik yapmayı ve çalmayı öğrenmek isteyenler için eğitim vermeye başladı. Saka’nın sahibi olduğu S&S Music Maker ile Pioneer, DJ Academy adı altında Kadir Has Üniversitesi ve Virgin Radio bünyesinde eğitim vermeye başladı.

Hızlı patron kupasını aldı

TOSFED’in geleneksel sezon sonu ödül töreni, WOW Hotels&Convention Center’da yapıldı. Türkiye Süper Grup Maxi Grup 1. yarışında Aytaç Biter birinci oldu. Converse’nin CEO’su Furkan Gözalan ikinci olurken, ödülünü Mümtaz Tahincioğlu’ndan aldı.

Carry’nin yüzüğü

Eski manken yeni modacı Ivana Sert’in Nişantaşı’ndaki Taksim dolmuş duraklarının kaldırılmasına sebep olduğu sokaktaki mağazası 8 Mart’ta açılıyor. “Sex and the City 2”nin son sahnesinde Mr. Big’in Carrie’ye taktığı, tasarımcı Itay Malkin’in özel ürünü olan beş karatlık siyah pırlanta yüzük de Sert’in mağazasında satışa sunulacakmış. Açılışa, “Sex and the City”, “Çirkin Betty” ve “Şeytan Marka Giyer” filmlerinin kostüm tasarımcısı Patricia Field’in geleceğini de duydum.

Haberin Devamı

Bitmeyen tatil

Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya’nın tatilleri bitmek bilmiyor. Kıbrıs’tan sonra Kartalkaya’ya geçen sevgililerin tatili Miami’de devam ediyor. Resimlerini Facebook’taki sayfalarına ekleyen sevgililer, “Deniz, güneş, kum... Allah’tan daha ne isteriz” diye de not yazmışlar.

Nicole Farhi İstanbul’da

Demsa Group’un sahibi Demet Sabancı Çetindoğan, dünyaca ünlü markaları moda tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.  Müdavimleri arasında Kate Moss, Claudia Schiffer, Alexa Chung, Lara Stone, Colin Firth gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı ünlü modacı Nicole Farhi’yi İstanbul’da ağırlıyor. Fahri’nin 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu bugünden itibaren Harvey Nichols’da olacak.

Haberin Devamı

VİTRİN

Hediyeli alışveriş

Kış sezonunun gözde parçalarından olan “kürk” artık Stefanel mağazalarında son sezon olarak yer alıyor.  Stefanel’in Bonus Card sahiplerine de özel bir sürprizi var. Marka, Bonus Card’la 300 TL’lik alışveriş yapan müşterilerine, özel tasarımlı şık ambalajında İtalyan espresso takımı hediye ediyor.

Tiyatro stüdyosu 20 yaşında

Tiyatro Stüdyosu’nun 20. yılı, Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki tiyatro salonunda sahnelenen “Vanya Dayı” adlı oyundan sonra verilen davetle kutlandı.  Geceye, Ahmet Cemal, Aliye Uzunatağan, Aytekin Serdengeçti, Zuhal Olcay, Ayça Bingöl, Başar Sabuncu, Yasemin Alkaya, Jülide Kural, Derya Alabora, Oktay Kaynarca, Derya Baykal, Nejat Birecik gibi ünlü isimler de katıldı.

Haberin Devamı

Kanada seni bekliyor

Kanada Okulları, Türk Öğrenciler için geliyor. Kanada Büyükelçiliği’nin düzenlediği, gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamayı amaçlayan “Kanada Eğitim Haftası”, 6 Mart’ta Ankara HiltonSa Hotel, 8  Mart’ta İzmir Hilton Hotel, 10 Mart’ta Bursa Kervansaray Termal Hotel, 12-13 Mart günlerinde ise İstanbul Hilton Hotel’de yapılacak.

AJANDA

Caz yeşili

New York’ta “Müzikal Harika” olarak bilinen caz solisti Hilary Kole, Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında İstanbul Jazz Center’da sahneye çıkacak. Quincy Jones ve Herbie Hancock gibi dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan Hilary Kole, 3-4-5 Mart ve 9-10-11-12 Mart tarihlerinde Jazz Center’da olacak.

Yazarın Tüm Yazıları