Premier Lig yangın yeri

Güncelleme Tarihi:

Premier Lig yangın yeri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2014 23:54

İngiltere Premier Lig'in 23. hafta karşılaşmalarızirve yarışındaki ateşi daha da alevlendirdi. Lider Arsenal Southampton deplasmanında 2 puan bırakırken Merseyside derbisinde Liverpool ezeli rakibi Everton'ı farklı mağlup etti: 4-0

Haberin Devamı

Premier Lig'in 23. haftasında lider Arsenal deplasmanda karşılaştığı Southampton ile 2-2 berabere kaldı. Arsenal'in gollerini Giroud ve Cazorla kaydederken evsahibi ekibin golleri Fonte ve Lallana'dan geldi. Lider Arsenal bu skorla puanını 52'ye çıkarttı.

Üst üste gelen başarısız sonuçları Mata transferiyle sonlandırmayı amaçlayan Manchester United ise evinde ağırladığı Cardiff'i 2-0'ka geçti. Maçın golleri Van Persie ve Ashley Young'dan gelirken yeni transfer Mata da karşılaşmada başarılı performansıyla göz doldurdu.


LİVERPOOL'DAN FARKLI DERBİ TARİFESİ
Zirve yarışından kopmak istemeyen Liverpool ise ezeli rakibi Everton'ı ağırladığı karşılaşmadan muhteşem bir derbi zaferiyle ayrıldı. Baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada Sturridge'nin ayağından bir de penaltı kaçıran 'kırmızılar', 'mavileri' 4-0 gibi farklı bir skorla geçti. Goller Sturrigde (2), Suarez ve Gerard'dan geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!