Potada dev randevu

Güncelleme Tarihi:

Potada dev randevu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2001 00:00

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşliktaş yarın potada karşı karşıya gelecek. Basketbol Erkekler Birinci Ligi'nin bu derbi karşılaşması, yarın saat 15:00'te Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanacak ve maç TRT 1'den naklen yayınlanacak.
Haberin Devamı

Geçen hafta Ülkerspor'a 2 uzatma sonunda yenilen Beşiktaş ile İzmir deplasmanında Troy Pilsner'e boyun eğen Fenerbahçe, ligin ilk yarısının son maçından galibiyetle ayrılma mücadelesi verecek.

Ligde 12. hafta maçları sonunda, Beşiktaş 8 galibiyet, 4 yenilgi ve topladığı 20 puanla 4. sırada yer alırken, Fenerbahçe ise 7 galibiyet 5 yenilgi ve 19 puanla 7. sırada bulunuyor.

Beşiktaş'ta, Ülkerspor maçında sağ el başparmağından sakatlanan kaptan Faruk Beşok yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Menajeri Remzi Dilli, kendi saha ve seyircileri önünde oynamaları nedeniyle Beşiktaş karşısına avantajlı çıkacaklarını, bu avantajı en iyi biçimde kullanmak istediklerini vurguladı. Dilli, Zaza Enden ve Cömert Küce'nin Beşiktaş karşısında forma giyemeyeceğini, takımda başka bir sorunun da bulunmadığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!