Portekiz finalde rakibi şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Portekiz finalde rakibi şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 21:06

Hürriyet yazarları EURO 2016’yı masaya yatırdı

Haberin Devamı

İLKER YASİN

TAKIM ÜSTÜNLÜĞÜ ALMANYA’DA

1 - ALMANYA–Portekiz finali bekliyorum. Almanya turnuva takımı ve performansı Fransa’dan daha iyi. Portekiz’in de maçın kaderini değiştirecek oyuncuları var.

2- Finale Almanya kalacak. Güç dengesi Almanya’dan yana. Hem turnuva takımı olma hüviyeti hem de kadrosundaki oyuncuların uyumuyla Portekiz’den çok daha üstün.

3- Bence sürprizi İzlanda oldu. Hayal kırıklığı da geçtiğimiz turnuvalara oranla futbol kalitesinin beklentilerin altında kalması. Daha iyi bir turnuva bekliyordum.

 

HAKAN ÜNSAL

İZLANDA HAYRANLIK UYANDIRDI

1 - ALMANYA-Fransa maçını seyrettikten sonra Euro 2016’da final oynanmış olacak. Enteresan bir final olacaksa da bu Galler ile Almanya arasında oynanmalı bence...

Haberin Devamı

2 - Almanya herkesin favorisi. Ama diğer tarafta turnuvaya çok iyi başlayan Payet’nin yanına Griezmann, Pogba ve Giroud gibi isimler eklendi. Bu maçı kazanan şampiyon olur.

3- Galler turnuvanın büyük sürprizi olmaya devam ediyor. İzlanda sürprizin ötesinde takdir ve hayranlık uyandırdı. Bizim gruptan çıkamamamız ise hayal kırıklığı...

 

 

RÜŞTÜ REÇBER

GALLER FİNALİ HAKEDİYOR

1- ALMANYA–Galler finali olur. Almanya’nın kadrosuyla ve futboluyla, Galler’in de disiplini ve mücadeleci performansıyla finalde karşılaşacaklarını düşünüyorum.

2- Turnuva başında olduğu gibi benim favorim Almanya. Sebebi de şampiyona boyunca oynadıkları futbolun mutlu son adına yeterli bir veri olması. Çok ağır bastıklarını düşünüyorum.

3- Sürpriz Galler. Hayal kırıklığı ise Türkiye. Galler’in bu seviyeye geleceğini kimse beklemiyordu. Türkiye ise beklentilerin çok altında kaldı.

 

UĞUR MELEKE

FRANSA BİR ADIM ÖNDE

1 - RAMSEY olsaydı, Galler’in final şansı yüzde 70’ti. Şimdi ise yüzde 50. Fransa, Griezmann ve Giroud forvet ikilisini bozmazsa Almanya karşısında bir adım önde.

2-  Almanya turnuvaya tek bir forvetle geldi. O da sakatlandı. Fransa bir adım öne çıktı çünkü gol opsiyonları çok ve formdalar. Turnuvalar oyunla değil golle kazanılıyor.

Haberin Devamı

3- Sürpriz, adanmışlığın (Galler, İzlanda, İtalya) kaliteyi dövmesi oldu. Hayal kırıklığı Del Bosque, Hudgson, Santos ve Terim gibi antrenörlerin başarısız tercihleri.

 

KENAN BAŞARAN

NANİ VE QUARESMA’NIN ARZUSU

1- FRANSA-Portekiz. Fransa’yı ilk turdan beri beğeniyorum. Ramsey ve Davies cezalı olmasaydı Galler’i finale yazabilirdim. Nani ve Quaresma’nın arzusu Portekiz’in artısı.

2- Fransa. Ev sahibi olmanın yanı sıra atletik ve çok coşkulu bir ekip. Forvet hattı da çok formda. Portekiz’in, Cristiano Ronaldo patlama yaparsa belki bir şansı olabilir.

3- Elbette Galler ve İzlanda. Bir de fikstür. İspanya-İtalya, İtalya-Almanya ve Fransa-Almanya maçlarıyla 4 final. Bu doğrultuda final maçında iki büyük takım olmayacak.

 

 

Haberin Devamı

KORAL DURKAL

GALLER-İZLANDA KAPIŞSAYDI

 

1 - FUTBOL tanrılarının turnuva boyunca Portekiz’in yanında olması, Fransa’da ise Payet, Griezmann ve Pogba’nın artan performansları, onları finalde karşılaştıracak.

2- Asıl final Almanya ve Fransa arasında oynanacak. Ancak Portekiz yıldızlarına rağmen tuhaf bir şekilde futbolun olmazsa olmazı “şans” faktörüne de fazlasıyla sahip.

3- Galler ve İzlanda. Futbolseverlerde büyük bir hayranlık ve saygı uyandırdılar. Bu iki takımın final oynamasını eminim pek çoğumuz isterdi. Hayal kırıklığı ise Türkiye.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!