Portekiz 0-0 Avusturya / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Portekiz 0-0 Avusturya / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 15:15

EURO 2016 F Grubu'nda gecenin son maçında Nani ve Quaresma'nın ilk 11'de başladığı maçta Portekiz ile Avusturya 0-0 berabere kaldı. Parc des Princes'da oynanan mücadelede Portekiz daha etkili oynamasına rağmen istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 29. dakikada Nani'nin kafa vuruşu direkten ve 79. dakikada Ronaldo'nun penaltı vuruşu direkten geri geldi. Bu sonucun ardından Portekiz puanını 2'ye yükseltip üçüncü sırada yer alırken Avusturya da grupta ilk puanını aldı.

Haberin Devamı

Stat: Parc des Princes
Hakemler: Nicola Rizzoli, Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini (İtalya)
Portekiz: Rui Patricio, Pepe, Raphael Guerreiro, Ricardo Carvalho, Joao Moutinho, Vieirinha, William Carvalho, Andre Gomes (83. dk Eder), Nani (89. dk Rafa Silva), Ricardo Quaresma (71. dk Joao Mario), Cristiano Ronaldo
Avusturya: Robert Almer, Martin Hinteregger, Christian Fuchs, Sebastian Prödl, Florian Klein, Stefan Ilsanker (86. dk Kevin Wimmer), David Alaba (65. dk Alessandro Schöpf), Julian Baumgartlinger, Marcel Sabitzer (85. dk Lukas Hinterseer), Marko Arnautovic, Martin Harnik
Sarı kart: 31. dk Ricardo Quaresma, 40. dk Pepe (Portekiz), 47. dk Martin Harnik, 60. dk Christian Fuchs, 78. dk Martin Hinteregger, 86. dk Alessandro Schöpf (Avusturya)

Haberin Devamı

Portekiz 0-0 Avusturya / MAÇIN ÖZETİ

İKİ ÜLKE TARAFTARLARI BİRLİKTE GELDİ
Karşılaşma öncesi her iki ülke taraftarları da bir olay çıkarmadan stadyuma birlikte geldiler. Paris'te yağan sağanak yağmur sebebi ile karşılaşmaya metro ile gelen taraftarların maça ilgisi sebebi ile metro duraklarında aşırı kalabalıklar oluştu. Bu duruma rağmen istenmeyen herhangi bir olay çıkmadan taraftarlar stattaki yerlerini aldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!