Popescu ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

Popescu ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 1997 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Galatasaray'a geldiğinden bu yana ha bugün, ya yarın diyerek Popescu'yu merak ediyorduk. Ama bugüne kadar oyuna ‘‘bir tuğla bile koyamıyor.'' Olsada bir olmasada. Fatih Terim'in oyundan alırken, bu kadar bile sabretmesine hayret ettim. Sakat olan Ümit ondan on gömlek üstün.

G.Saray, dün yine Ankaragücü maçında olduğu gibi hücumda çoğalamadı. Bu da orta sahada başta Popescu ve Tugay'ın hazırlayıcı paslar atmamasından kaynaklandı. G.Saray'da dört dörtlük bir futbolcu göremedik. İki haftadır mağlup olan Kocaeli eksik kadrosuyla yaralı kurt'un aslana saldırdığı örneği canla başla çalıştı. Kaleci Stingaciu yediği golde hatalı değildi. Özellikle Nuri, Dobrowski takımın en iyileriydi.

Galatasaray, bu takıma karşı oyunu açmayı hiçbir zaman düşünmedi. Çünkü Kocaeli kendi alanına kapanmış sürpriz adamı olan Dobrowski ile gol arıyordu. Dün Hakan milli maç nedeniyle herhalde yorgundu. Hücumda bir şeyler yapmak isteyen İlie de istenilen topları alamayınca, Kocaeli defansının arasında kaybolup gitti. Galatasaray dün puan kaybettiyse orta sahadaki Popescu'nun kötü oyunundan kaybetti. Galatasaray yalnız Hagi'nin atacağı paslara kalmıştı. O da fazla olmayınca hücumda da fazla görülmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!