Polisan’ın sahibiyle evlenecek

Pelin Doğan, iki yıl önce ünlü tenor Hakan Aysev ile evlenmiş, ancak “Ayrı dünyaların insanlarıyız” diyen taraflar geçtiğimiz yıl boşanmıştı.

Duyduğuma göre Pelin Hanım dört aydır Polisan Boyaları’nın sahibi Ertuğrul Bitlis ile birlikteymiş. Çift,14 Ocak’ta da yurtdışında evlenecekmiş. Ertuğrul Bitlis, adını Polisan’ın reklam filmlerinde de oynayan Ajda Pekkan ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle duyurmuştu. Bitlis’in, Pekkan’a gençliğinden bu yana hayran olduğu, firmasının reklamlarında rol almasını da bu nedenle istediği öne sürülmüştü. Daha önce manken Galina Kara ile de aşk yaşayan Bitlis’in ilk evliliğinden 14 yaşında bir kızı bulunuyor.

Çoukken başlamış

ıç mimar Naim Arnas, başarılı bir koleksiyoncu. Henüz çocukken ve Anadolu yakasında otururken, çöp kovalarını karıştırarak kartpostal toplayan Arnas, yıllar geçtikçe bu hobisini profesyonelliğe dönüştürdü. Geçtiğimiz haftayı eşi Güler Hanım’la birlikte Uludağ’da geçiren Naim Bey, tatilde olmasına rağmen ıstanbul’daki müzayedeleri takip ediyordu.

Oğlu da yanında

Sinan Engin, yeni yılı eşi Ayşe ve Seda Sayan’dan olan oğlu Oğulcan’la birlikte Al Jamal’de kutladı. Oğulcan, yeni yıla babasıyla birlikte girmenin sevincini doyasıya yaşadı. Beşiktaş Kulübü’ndeki menajerlik görevinden istifa eden Sinan Engin, şu sıralar ikinci lig takımı Orduspor’un menajerliğini yürütüyor. Engin, eskisi gibi basında sıkça yer almamaya da özen gösteriyor.

Al Jamal’deki Cahide

Cahide, Al Jamal’i ziyarete gidiyor! Eğlence hayatının en önemli iki mekânı Cahide ve Al Jamal, 7 Ocak gecesi bir araya geliyor. Cahide’nin drag queen’leri, müşterileri Al Jamal’in kapısında peştamallarıyla karşılayacak, göbek taşında cariyeler geceyi ısıtacak. Cahide’nin eğlenceli şovlarını, yemeklerini ve dekorasyonunu Al Jamal’de tadıp, unutulmayacak bir gece yaşamak istiyorsanız, rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın derim.

Dağda işbaşı yaptı

Gülay Kamaz, Uludağ’da çalışmaya başladı. Grand Yazıcı Otel’e ait Le Chalet kısmında işletmeciliğe soyunan Kamaz, sosyetik dostlarını yılbaşında Uludağ’da ağırlayarak sezona başlangıç yaptı.

Gözler onun üstünde

Diş doktoru Emek Külür, kış aylarını Uludağ’da geçirmeyi tercih ediyor. Sezonu iki hafta önce kızıyla birlikte Ağaoğlu My Resort Otel’de açan Emek Hanım, yeni yılı da aynı otelde karşıladı. Yılbaşı gecesi otelde sahneye çıkan Gülben Ergen’i izlemeye arkadaşları Ece Kral ve Pelin-Varol Kaynar çifti ile birlikte giden Külür, şıklığı ve zarafeti ile gece boyunca tüm bakışları üstünde topladı.

Yeni aşkı futbolcu

Iraz Gökçeören adını ilk kez, Barış Manço’nun oğlu Doğukan ile yaşadığı aşkla duymuştuk. Doğukan eğitimi için Amerika’ya gidince ilişkileri de bitti. Ayrılığın ardından iş hayatına atılan Gökçeören, kısa sürede gece kulübü, restoran, bar işletmeciliğinde adını duyurdu. Gökçeören şimdilerde Nişantaşı’ndaki Locca Bar’ın işletmeciliğini yapıyor. Genç kızın aşk hayatında da hareketlilik var. Gökçeören, Fenerbahçe’de de forma giyen Torinolu futbolcu Nikola Lazetic’le dört aydır mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Sapanca'da yılbaşı kutlaması

ıstanbul’a bir saatlik mesafesinin yanı sıra konforu ve orman arazisi içindeki özel konumuyla da ilgi gören Güral Sapanca Wellness Park, yılbaşı gecesinde sanat, iş, spor ve politika dünyasının seçkin isimlerini ağırladı.

Yeni yılı Sapanca’da karşılayan isimler arasında Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem ve eşi, Sevgi-Alper Tunga, Pelit Pastaneleri’nin sahibi Cengiz Ayan ve eşi, Seba ınşaat’ın sahibi Engin Keçeli ve eşi Selen Keçeli, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, Hakan şükür, Hasan şaş, Fatih Akyel, Elvir Baliç ve eşleri de vardı. Sıcak şarap eşliğinde başlayan yılbaşı programı, Çigan müziği ile sürdü. Özel yılbaşı mönüsünün sunulduğu Güral Sapanca Wellness Park’ta ayrıca Linet sahneye çıktı ve sanat müziğinin en beğenilen şarkılarını seslendirdi.

Gamsız eğlence

Modacı Cemil İpekçi, yeni yılı Beyoğlu’ndaki Gamsız Meyhane’de kutladı... İpekçi beline bağladığı poşu ile dans ederken Didem Erol da ona eşlik etti.
Yazarın Tüm Yazıları