Polat: Tıpkı 2000'deki gibi

Güncelleme Tarihi:

Polat: Tıpkı 2000deki gibi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 23:38

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kaldırdığı dönemdeki gibi güçlü bir kadrosunun bulunduğunu dile getirerek, bu yıl da hedeflerinin Hamburg'da yapılacak finalde mücadele etmek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Eski teknik direktörleri Gheorghe Hagi ile birlikte Lig TV'de canlı yayına katılan Adnan Polat, kaliteli bir kadroları bulunduğunu dile getirerek, "Bu sene de aynı 2000 yılında olduğu gibi iyi bir kadromuz var. O zamanki kadroda yer alan Hagi gibi bir oyuncumuz bulunmuyor. Ama onun yerini de Arda dolduracak" dedi.

Hagi ise Arda'nın çok iyi ve kaliteli bir futbolcu olduğunu, ancak çalışması gerektiğini bildirdi.

ARDA HER YERDE

Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda, karşılaşmada iyi bir futbol ortaya koyarken, hırslı futboluyla da dikkati çekti. Hücumda gol kovalayan Arda'nın, zaman zaman kale önünde de savunmasına yardım etmesi takdir topladı.

TARAFTARLAR SUSMADI

Galatasaraylı taraftarlar maç boyunca susmayarak takımlarını desteklediler. Hagi'ye "I love you Hagi" diye bağırarak sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, maçın son bölümünde ise Galatasaray'a ettiği küfür nedeniyle gündemde olan Ercan Saatçi'yi protesto ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!