Polat’tan Canaydın’a destek

Güncelleme Tarihi:

Polat’tan Canaydın’a destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2006 00:39

Haberin Devamı

G.Saray camiasının önde gelen ismi "1 oyum var günlerdir telefonlarım kilitlendi. 6 başkan adayı var. Ben Canaydın’ı
destekleyeceğim. Yakın günlerde birleşmeler olacaktır" dedi.

G.SARAY camiasının önde gelen isimlerinden Adnan Polat, 25 Mart’taki Olağan Genel Kurul’da başkan adaylarından Özhan Canaydın’ı destekleyeceğini ve aktif olarak kimsenin listesinde yer almasa da dışarıdan destek olacağını söyledi. 6 kişinin başkanlığa talip olduğunu, kurulların oluşması için içinde 250 kişinin bulunması gerektiğini belirten Polat şöyle dedi:

"Adaylar arasında birleşmeler olacaktır. Adayların hiçbirinin listesinde aktif olarak görev almayacağım. Ancak 25 Mart’ta kim başkan olursa olsun yönetime dışarıdan elimden gelen desteği vereceğim. Seçilen başkan beni davet etmese bile görev almak için ısrar edeceğim. Aday olan 6 kişi de yakın arkadaşım. Benim 1 oyum var ama günlerdir telefonlarım kilitlendi. 2 sene sonra kişisel işlerim bittikken sonra eğer bana ihtiyaç olursa göreve gelirim."

İşi kolay değil

Başlattığı projelerin sonuca varması için Canaydın’ın göreve devam etmesi düşüncesinde olduğuna değinen Polat şöyle devam etti: "Göreve kim gelirse gelsin işi kolay değil. Kararım duygusal değil, mantığa dayanıyor. Zaten G.Saray’ın bulunduğu durumda duyugusal düşünme gibi bir lükse sahip değiliz. Canaydın kazanması halinde G.Saray’ın sahip olduğu gayrimenkullere takip edip, tamamlanması için çalışmayı talep edeceğim. Ben, en iyi bildiğim konu olduğu için Riva, Seyrantepe, Florya gibi pasif varlıkları aktif hale getirilmesi için elimden gelen desteği vereceğim.

Mali krizde Canaydın tek suçlu değildir. 1995-2006 yılları arasında bu kulübü kimler yönettiyse herkesin aynı oranda suçu vardır. Para problemi Canaydın’la daha hızlı çözülecektir."

Kalırsa şampiyon oluruz

"Yeni bir yönetim ve başkanın kulübe nüfuz etmesi için en az 6 ay lazım. Artık G.Saray’ın kaybedecek zamanı yok. Canaydın’ın ciddi dersler çıkardığı kanaatindeyim. Başladığı işi bitirme şansının verilmesinin doğru olduğunu düşünüyorum. Canaydın AIG hisselerinin kulüpte kalması için mücadele ediyor. Kolay yolu seçmiyor. En kolayı hisseleri halka açıp borcu aşağıya çekmektir. Göreve Canaydın gelirse G.Saray puan farkı ile şampiyon olacaktır."

Riva’ya umut bağlanmaz

G.Saray’ın gayrimenkullerinin 800 milyon dolar civarında olduğu söyleniyor. Riva projesinin paraya dönüşmesi en az 3-5 sene sürücek. Başkan adayları Riva’ya umut bağlayıp borçları hemen temizliyeceğim derse hayalden bahsetmiş olur. Boşuna pembe tablodan bahsetmek doğru değil. G.Saray elinde varlıkları doğru değerlendirirse, stadını da yapar, borcunu da öder, yüzlerce milyon dolar para kaynağı da olur. Riva projesiyle ilgili adım ortaya atılıyor. Asla dedikodular yüzünden icraatımdan vazgeçmem. Hukuksal işlemler bittikten sonra projenin içinde ne ben ne de şirketimden biri bulunmayacak. Doğru bildiğimin mücadelesini veriyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!