Pochettino atağı

Güncelleme Tarihi:

Pochettino atağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2002 01:45

G.Saray'da sol bek için son aday Arjantinli futbolcu. Ali Dürüst Okocha için resmi işlemleri başlattı. Gündemdeki Japon yıldız İnamato, Arsenal ile anlaşamayarak dün serbest kaldı.

Bedelsiz

G.Saray'da transfere hız verildi. Sarı kırmızılı takımın ikinci başkanı Ali Dürüst, Fatih Terim'in isteği üzerine Geçen sezon Fransa'nın PSG takımının formasını giyen ve bu sezon kulübüyle anlaşamayarak serbest kalan Arjantin'in sol beki Mauricio Pochettino'yu transfer etmek kolları sıvadı.

900 bin dolar

30 yaşındaki Pochettino, 1.82 cm. boyunda ve 80 kg ağırlında. Tecrübeli futbolcunun G.Saray'a sıcak baktığı ve Dünya Kupası sonrası yönetimi ile masaya oturacağı belirtildi. Arjantinli futbolcunun senelik 900 bin dolar istediği, Cimbom'un bu fiyatı 800 bin dolara çekmek istediği öğrenildi.

İnamato müjdesi

G.Saray, Okocha için de menajerine resmi müraacatı yaptı. Cimbom'un gündemindeki Japon yıldız İnamato'da, Arsenal ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı ve dün serbest kaldığını açıklandı. İnamato ile Galatasaray yönetimi Dünya Kupası sonrası masaya oturacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!