Play-off'tan bir üst lige çıkmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Play-offtan bir üst lige çıkmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2014 11:29

Şanlıurfaspor'u 4-3 mağlup etmesine rağmen ilk iki takım arasına girerek Spor Toto Süper Lig'e yükselemeyen Orduspor'da yeni hedef play-off'tan bir üst lige çıkmak.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig'de deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfaspor'u 4-3 mağlup etmesine rağmen ilk iki takım arasına girerek Spor Toto Süper Lig'e yükselemeyen Orduspor'da teknik direktör Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, "Play-off'un ilk maçında deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu karşısında avantaj elde edip finale yükselmek istiyoruz" dedi.

Final maçını da kazanarak Süper Lig'e çıkan üçüncü takım olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Özkara, "Bunu başaracak güce ve kadroya sahibiz" diye konuştu.

Dün Şanlıurfaspor'u 4-3 mağlup etmelerine rağmen Balıkesir'den istedikleri sonucun gelmediğine işaret eden Özkara, şöyle konuştu:

"Şanlıurfaspor'u sahasında yenmeyi başardık ancak Balıkesir'den beklediğimiz haber gelmeyince oldukça üzüldük. Şimdi önümüzde play-off maçları var. Oynayacağımız ilk maç iki ayaklı bir maç. İlk maçımızda kadro yönünden oldukça güçlü bir takımla oynayacağız ama Orduspor olarak biz de iyi bir kadroya sahibiz. Son iki maçta da oyuncularımızın performansı ciddi anlamda arttı. Bu performansı play-off maçlarında da sergileyerek istediğimiz sonuçları almayı ümit ediyoruz. Play-off'un ilk maçında deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu karşısında avantaj elde edip finale yükselmek istiyoruz. Bu sezon Orduspor'un deplasmandaki başarı grafiği de oldukça yüksek. Bu başarımızı devam ettirip adım adım Süper Lig'e yürümek istiyoruz. Artık bir sezonun karşılığını almanın zamanı geldi. Emeklerimizin boşa gitmemesi için işimizi sıkı tutacağız."

Özkara, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını Adana'da sürdüreceklerini ve 9 Mayıs Cuma oynayacakları maç için Perşembe günü Mersin'e hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!