Play-off'ta sinirler gergin

Güncelleme Tarihi:

Play-offta sinirler gergin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Daha ikinci haftada sahalar karıştı. Kırmızı kartlar havada uçuştu. Beş maçın üçünde futbolcular birbirine girdi. Olaylar tribünlere sıçramadan yetkililerin önlem alması gerekiyor...

Alarm veriyor

İkinci Lig Yükselme Grubu'nda (play-off) ikinci hafta maçları tamamlanırken, hafta sonu oynanan karşılaşmalarda, özellikle futbolcuların gerginliği tatsız olayların çıkmasına neden oldu. Birinci Lig iddiası taşıyan ve grubu ilk iki sırada tamamlamaları halinde bu hedefe ulaşacak olan takımların maçları Fair-Play açısından alarm veriyor.

Tekmeler konuştu

Cumartesi günü oynanan Sarıyer-Denizlispor maçında iki futbolcu kırmızı kart görürken, maç içinde birkaç kez futbolcular birbirine girdi. Pazar günü ise önce İstanbul'daki Büyükşehir Belediye-Aydınspor, ardından da Göztepe-Çaykur Rizespor maçlarının bitiminde tekmeler havada uçuştu, hakemlere saldırılar oldu.

Hakem hataları

Olaylarda hakem kararları ilk neden olarak göze çarparken, futbolcuların ve zaman zaman teknik heyetin de taşkınlıkları çirkinliklerin çıkış noktası oluyor. Maçlara tecrübeli hakemlerin atanmaması da eleştirilerin odağında. Yetkililere çağrıda bulunan futbolseverler sahadaki olayların tribünlere sıçramaması için bir an önce önlem alınması gerektiği görüşünde birleşiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!