Plan tuttu

Güncelleme Tarihi:

Plan tuttu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1997 00:00

Tayfun BAYINDIR
Haberin Devamı

Çırak bu kez ustasını devirdi. Geçen yıl sudan çıkmış balık görüntüsü sergileyen ve farklı bir skorla kupayı Efes'e teslim eden Ergin Ataman bu kez aynı hataya düşmedi. Ustası Örs'ün, 4 numarada sıkıntıda olduğunu, ayrıca Ufuk'u da çok arayacağını hesaplayan Ataman zaman zaman oyuncu değiştirmelerde hata yaptıysa da planını tutturdu. Bu, erken ortaya atılmış bir iddia gibi gelebilir; Türk Telekom PTT, kimsenin kuşkusu olmasın, tribündeki altıncı oyuncusuyla Efes'ten, flaş transferler yapan G.Saray'dan ve sezona iddialı hazırlanan F.Bahçe'den daha oturmuş bir takım.

Birkaç yıldır yabancı transferinde isabet sağlayamayan Efes, Sellers'la da aynı sorunları yaşayacak gibi görünüyor. Ne Murat böylesine önemli bir başka maçta bu denli isabetli şut atabilir, ne de Hüseyin pota altında dünkü gibi serbest dolaşabilir.

Oturmuş bir takım sadece tecrübe eksikliği bulunan PTT. Pota altını belki de Avrupa'da Miliçeviç kadar iyi kullanan yok. Winslow'un hırsı ve istikrarı bir başka kazanç. Tunç ve Alper'in kapasiteleri de her zaman yüksek. Ve Milli Takım'da Orhun'a, Avrupa liglerinde de Naumoski'ye rakip olacak Kemal, PTT'ye dün bileklerinin hakkıyla kupayı getirdiler. Görünen o ki, bu ekip bu sezon kupaları Başkent'e taşıyacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!