Pınar Karşıyaka'da Dillard kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyakada Dillard kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 12:13

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde Yeşilgiresun Belediyespor'u 80-58 yenerek 9 maçta 6'ncı galibiyetine ulaşan Pınar Karşıyaka ligdeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki Kataja mağlubiyetlerinin yaralarını sararken, yönetim Kevin Dillard'ı kadro dışı bıraktı.

Haberin Devamı

Yeşilgiresun maçının son bölümünde oynatılmayan ABD'li guardın performansı ve olumsuz tavırları nedeniyle kadro dışı kaldığı öğrenildi. Dillard, Pınar Karşıyaka'da ligde 12 sayı, 2.2 ribaund, 4.9 asist, Avrupa'da 7.6 sayı, 3.3 rabuand, 4.7 asist ortalamalarıyla oynadı.

Oyun kurucu arayışlarına başlayan yeşil kırmızılılarda FIBA kanalıyla gelen transfer yasağı yönetimin elini kolunu bağlıyor. Colton Iverson, Justin Carter ve Josh Carter'ın menajerlik şirketine kesinleşen 95 bin dolar (yaklaşık 333 bin TL) borcu bulunan Pınar Karşıyaka Dillard'ı yollayıp transfer yapabilmesi için bu parayı ödemesi gerekiyor. Basketbola ana sponsorun sağladığı kaynak dışında gelen ekstra reklam ve sponsorluk gelirlerini mali sıkıntı içindeki futbol şubesiyle paylaşan Pınar Karşıyaka, transfer yapabilmek için para arayışında.

Haberin Devamı


GENÇLERE ALKIŞ
Pınar Karşıyaka'nın kadrosundaki altyapı patentli 3 gençten Egemen, Yeşilgiresun maçında kenardan gelip 13 sayı, 8 ribaundla oynarken Alp, 11 dakika sahada kalıp 6 sayı üretti, son anlarda oyuna dahil olan Görkem ise 2 sayı attı. Pınar Karşıyaka, maçta Kolombiya'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Brezilya'nın Chapecoense kulübünün futbolcu ve çalışanlarını unutmayıp bu takımın logosunu formasında taşıdı.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!