Phuket’te tatil

İstanbul’un kışından bunalan Semiramis Pekkan, geçtiğimiz hafta dostlarıyla Tayland’ın en büyük adası Phuket’teki evine gitti.

Haberin Devamı

Pekkan’a İsmail Akkaya ve Oya Germen’in de aralarında olduğu dostları eşlik etti. Kış ortasında yaz tatili yapan Semiramis Pekkan ve dostları gündüzleri deniz ve güneşin tadını çıkarırken, geceleri de eğlencesiyle meşhur Phuket’te kurtlarını dökmüş.

Erken kutlama

Bebek’teki Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, Sevgililer Günü’nü bir gün önce kutladı. Baileys sponsorluğunda yapılan kutlamaya Ebru Şallı Tan, Harun Tan, Feryal Gülman, Naz Elmaz, Eren Talu ve Okan-Nihan Buruk’un da aralarında olduğu iş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim katıldı. 

Le Figaro’dan Hanif’e övgü

2012 Yaz koleksiyonunu geçtiğimiz ay Paris Haute Couture Haftası’nda sergileyen ve uluslararası moda yazarlarından övgüler alan Dilek Hanif’i Fransız basınının en saygın yayınlarından Le Figaro’da “örnek tasarımcı” olarak gösterdi. Fransız moda dünyasının “duayen” kabul ettiği Jean Jacques Picart, Le Figaro’daki açıklamalarında Hanif için “Kendi kültürünü tasarımlarına taşıyarak evrensel giysiler sunmayı başarmış” dedi.

Haberin Devamı

Sayılı günler kaldı

Anadolu Holding’in patronu Tuncay-Emine Özilhan çiftinin oğlu İzzet Özilhan, geçtiğimiz yaz Yasemin Ergene ile evlenmişti. Doğum için gün sayan Yasemin Özilhan, önceki gün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü nedeniyle alışverişe çıktığını söyleyen Özilhan, önümüzdeki günlerde dünyaya gelecek olan bebeği için de alışveriş yaptı.

Marilyn anısına

Emil-Şükran Güzeliş’in ortakları arasında olduğu Zen Pırlanta, hayata veda edişinin 50. yılında Marilyn Monroe anısına özel bir koleksiyon hazırladı. Deniz Kaprol imzalı koleksiyon, Marilyn Monroe’ya olan benzerliği ile ünlü Memory Monroe’nun ‘Diamonds Are a Girls Best Friend’ şovuyla bugün İstanbul Astoria AVM’de tanıtılacak.

Jolly Tur  25. yaşında

Türk turizminin öncü kuruluşu Jolly Tur, sektördeki 25. yılını İstanbul WOW Otel’de yapılan bir davetle kutladı. Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar’ın ev sahipliğinde yapılan 25. Yıl Kutlama Daveti’ne Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katıldı. Cem Davran’ın sunduğu kutlamaya MFÖ şarkılarıyla renk katarken, eğlence ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle devam etti.

Haberin Devamı

Ünlülerin kebapçısı

Ünlülerin kebapçısı Hacıdan’ın yeni şubesi Beylikdüzü’nde açıldı. Hüseyin Bakar ve Sabri Beyhan’ın ev sahipliği yaptığı açılışa, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Sabri Beyhan bir yıl içinde 10 şube açarak Hacıdan’ı zincir haline getireceklerini söyledi.

Doğum günü partisi

Düzenlediği partilerle adından söz ettiren Şeyla Ovadiya, bu kez kendi doğum günü partisine ev sahipliği yapacak. Jack Daniel’s’ın sponsorluğunda yarın Billionaire Club’da yapılacak ‘A la Şeyla Festivelove Night’ adlı partide ünlü DJ Can Hatipoğlu, trompet ustası Merih Ermakastar ve İtalya’dan gelecek profesyonel dansçılar performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları