Phuket dönüşü TİM’e koştu

Geçtiğimiz hafta Semiramis Pekkan’ın eski eşi Gulu Lalvani’nin kızı Divia, Phuket Adası’nda düzenlenen muhteşem bir törenle evlendi.

Düğüne katılanlar arasında Ender Mermerci de vardı. Tüm haftayı adada geçiren Mermerci, üç gün önce İstanbul’a döndü. Ender Hanım, İstanbul’a geldiğinin ertesi günü de yakın dostu Heves Ekinci’yle birlikte, Moskova Devlet Akademik Tiyatrosu Büyük Klasik Balesi’nin sahnelediği Don Kişot adlı bale gösterisini izlemek üzere TİM Show Center’daydı...

/images/100/0x0/55ea8759f018fbb8f885e547Yazı ve fotoğraflar; Ayşegül Dinçkök

Ayşegül Dinçkök, gazeteciliğe merak sardı, ayda bir çıkan Akmerkez adlı dergi için Dice Kayek markasının yaratıcıları Ece ve Ayşe Ege kardeşlerle bir röportaj yaptı. Başarılı tasarımcılarla Paris, İstanbul ve moda üzerine bir söyleşi yapan Dinçkök bu kadarla kalmadı, sayfaları süsleyecek fotoğrafları da yine kendi çekti. Paris’teki Dice Kayek mağazasında çekim yapan Ayşegül Hanım’ın dergide 8 sayfa yer verilen yazı ve fotoğraflarını inceledim; gerçekten başarılı. Böyle giderse, ilerde röportajlarıyla çok daha geniş kesimlere ulaşabilir gibi geldi bana...

Kek ve börek meraklısı

Podyumların başarılı isimlerinden Sinem Güven, ikinci evliliğini Murat Ersönmez ile yaptı ve mutluluğu buldu. Zaten evcimen bir kişiliği olduğunu söyleyen ünlü manken, şu sıralar en büyük zevkinin ise mutfağa girip eşinin sevdiği yemeklerden hazırlamak olduğunu belirtiyor. Sık sık cevizli kek, browni ve börek yaptığını anlatan Güven, mutfakta geçirdiği saatlerde tüm sıkıntı ve stresini de unutuyormuş.

Güneş, aşk ve AÇEV

Esra Çavuşoğlu kendisine heyecan veren üç şeyin, Güneş, aşk ve estetik görünüm olduğunu söyledi. Ama bu listeye eklemeyi unuttuğu bir madde daha var, o da AÇEV! Maçka G Mall’un içindeki Lounge’ın sahibi olan Esra Hanım, son zamanlarda bu vakfa büyük destek veriyor. Teyzesi Ayşen Özyeğin’in başkanlığını yaptığı AÇEV için elinden geleni yapmaya çalışan Çavuşoğlu, geçtiğimiz hafta da vakıf yararına Günseli Kato’yla birlikte bir davet düzenledi.

Artık yalnız

Sevgilisi Tarkan Sualp’ten dayak yediği haberleriyle bir anda magazin gündeminin ilk sırasına yerleşen Çiğdem Kayalı, olay sonrası Amerika’da okuyan oğlunun yanına gitmişti. Ondan birkaç gün sonra da affettiğini söylediği Sualp yanına uçtu. Ancak orada geçen bir hafta, ikilinin artık bu ilişkinin yürümeyeceğini anlamasına yetti. Orada ayrılık kararını kesinleştiren Sualp, geçen hafta Türkiye’ye döndü. Çiğdem Hanım ise önceki gün Amerika seyahatini noktaladı.

Çocuk için hazır değiliz

ülin Şahin’in hayatında her şey yolunda... Hem podyumların aranılan isimlerinden biri olan, hem de geçen yıl nikah masasına oturduğu Mehmet Özer ile mutluluğu yakalayan manken, çocuk içinse henüz erken olduğunu söylüyor. Bu mutluluğu bir çocukla perçinlemeyi çok istediklerini belirten Şahin, "İkimiz de çocukları çok seviyor, kendi çocuğumuz olsun istiyoruz. Ama bunun için henüz kendimizi hazır hissetmiyoruz" diyor.

Ayrılığın eşiğinde

Dilara Endican, iki yıl önce hayatını Abdullah Dursun Küçükyılmaz ile birleştirmişti. Semiramis 2 adlı teknede gerçekleşen, Hülya Avşar’dan Serdar Bilgili’ye kadar birçok ünlü ismin katıldığı düğün töreni hálá akıllarda. Ama o mutlu günlerden pek eser kalmadı! Duyduğuma göre çift henüz boşanmak için resmi başvuruda bulunmamış ama yollarını ayırmış. Endican’a geçtiğimiz akşam bir davette rastladım, yine yanında eşi yoktu. Bir ara Çağla Şikel’le yan yana gelip uzun uzun sohbet etti. Bu sohbet sırasında moda danışmanlığını yapmasını isteyen ünlü mankeni "Hiç ihtiyacın yok" diyerek de geri çevirdi.

Paris’ten İstanbul’a

Paris’te yaşayan ressam Onay Akbaş’ın yeni kişisel sergisi, 3-28 Mayıs tarihlerinde Teşvikiye’deki Çağla Cabaoğlu Art Gallery’de sanatseverlerle buluşacak. Sanat yaşamını 1998’den beri Paris’te, Fransız Kültür Bakanlığı’nın kendisine verdiği atölyede sürdüren Akbaş, sergisinde "Oyuncak İktidar (siz)" adı altında topladığı yeni dönem eserlerini sergileyecek.
Yazarın Tüm Yazıları