Perge Antik Kenti'nde 'Johann Strauss Ensemble' konseri

Güncelleme Tarihi:

Perge Antik Kentinde Johann Strauss Ensemble konseri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 10:35

Perge Antik Kenti'nde 'Johann Strauss Ensemble' konseri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Avusturya Fahri Konsolosluğu'nun ev sahipliğinde düzenlenen 'Antalya Avusturya Kültür Günleri', temmuz ayında yoğun ilgiyle karşılanan Side Müzesi konserinin ardından, bu kez Perge Antik Kenti'nde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

8 Eylül akşamı Perge Antik Kenti'nde sahne alacak olan, Avusturya'nın en önemli orkestralarından Johann Strauss Ensemble, Russell McGregor yönetiminde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

BARUT: PERGE'YE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUZ

Antalya Avusturya Kültür Günleri kapsamında konserlere ve kültür sanat etkinliklerine devam edeceklerini belirten Antalya Avusturya Fahri Konsolosu Ahmet Barut, "Antalya Valiliği, 2018'i Antalya'da Perge Yılı ilan etti. Vali Münir Karaloğlu, antik kentlere ve tarihi mirasa ilginin artması için her türlü projeyi sonuna kadar destekliyor. Biz de bu nedenle konserimizi Perge Antik Kenti'nde düzenleyerek, antik kentlerin ve tarihi mirasın önemine dikkat çekmek istedik. Etkinliklerimiz sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor. Fahri konsolosluğumuz yıllardır düzenlemekte olduğu kültür sanat çalışmalarına yenilerini eklemeye devam edecek" dedi.

Antalya Avusturya Fahri Konsolosluğu ve Avusturya Kültür Ofisi İstanbul tarafından hazırlanan Johann Strauss Ensemble konseri, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Barut Hotels katkılarıyla düzenlenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!