Pereira'dan van Persie açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Pereiradan van Persie açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 15:14

UEFA Avrupa Ligi'nde Celtic ile evinde karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli hoca Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin sakatlığı hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

İşte Vitor Pereira'nın açıklamaları;

Alacağımız bir galibiyet bize liderliği getirecek, beraberlik de bizi gruptan çıkaracak ancak bizim ana hedefimiz galibiyet. Bizim için tek yol var, galibiyet. Zorlu bir rakip ile karşılaşacağız ve şu anda puan durumunda bulundukları yer hak ettikleri yer. Takımımızın son dönemde istediğimiz performansı sergiliyor, güvenimiz arttı ve yarın da Celtic karşısında gereken reaksiyonu göstereceğimizi düşünüyorum. Farklı liglerden gelen, farklı kültürden gelen bazı oyuncularımız var, belirli bir oyun düzenini oturtmamız için belirli bir zamana ihtiyacımız vardı. Şu anda daha diri, daha agresif ve sahayı çok daha iyi kullanan bir takım haline geldik.

VAN PERSIE'NİN CİDDİ BİR SAKATLIĞI YOK!
"Çok zorlu bir karşılaşma, bunu biliyoruz. Bu grupta şu ana kadar oynanan maçlarda ne kadar çekişmeli bir grup olduğu ortaya çıktı. Mücadele seviyesi çok yüksek bir gruptayız. Maçlar başlamadan önce Molde'yi tanımayanlar şu anda tanıyor ve neler yapabileceklerini gördüler.

Haberin Devamı

Biz ilk Molde maçından sonra gereken dersleri aldık ve ikinci maçta da istediğimiz skoru almasını bildik. Celtic bize karşı da son ana kadar mücadele edeceklerdir ve bir kez daha kendilerini ispat etmek isteyeceklerdi.

Kendi sahamızda güzel bir atmosfer bekliyorum, kazanan taraf olmak için her şeyi yapacağız. Maçın 11'ine karar vermedik ve son antrenmanda karar vereceğiz, bazı arkadaşlarımız bizimle olmayacak. En kaliteli kadromuz ile sahada olacağız ve bazı oyuncularımızın durumları da henüz belli değil, oyuncularım da kadroyu bilmiyor. Van Persie'nin ciddi sakatlığı yok. Son durumunu göreceğiz ama büyük sakatlığı olmadığını söyleyebilirim"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!