Pereira kovulunca Ümit Özat TT oldu!

Güncelleme Tarihi:

Pereira kovulunca Ümit Özat TT oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 17:28

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı aldığı haberlerinin ardından sarı lacivertli takımın teknik direktör adayları arasında Ümit Özat'ın da adının geçmesi sosyal medyada büyük yankı yarattı. Hakkında binlerce yorum yapılan genç teknik adam, Twitter'da TT listesinde 2. sıraya kadar yükseldi. İşte Ümit Özat hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

Haberin Devamı

‏@mehmetsumer_
Fenerbahçe'ye teknik adam olarak Ümit Özat Aykut Kocaman Roberto Carlos isimlerinin anılması sadece kötü şakalar olarak kalsın lütfen!!!

‏@aykutorek
Belki Ümit Özat da başarılı olamaz orası ayrı ama Ümit Özat Galatasaray'dan gol yendiğinde kahve içmez kendini yırtar bizim istediğimiz bu.

@pikuee
Fenerbahçe öncesi teknik direktörlük kariyeri bir hiç olan Aykut bu takıma "camia çocuğu" kontenjanından hoca olduysa Ümit Özat da olur.

‏@ntqmirzeyev
Ümit Özat Diyenlere Soruyorum Kaç Takım Çalıştırmış? Böyle Birşey Olamaz! Kesinlikle Kariyerli Biri Gelmeli Artık Risk Alma Vakti Değil!

@ilqero
Nasıl bir psikoloji ile Ümit Özat'ı istiyorsunuz, gerçekten anlamak mümkün değil. Vasatlık iyice kök saldı bu kulüpte. Yazık.

‏@rualtun
Ümit Özat'ı isteyenlerin, iyi niyetli, takımın başarılı olmasını isteyen Fenerbahçeliler olduklarına inancım tam.

Haberin Devamı

@enesdebruyne
Fenerbahçe formasıyla çok kez ikincilik duygusunu yaşamış olan Ümit Özat yeni teknik direktör adayları arasında bu yönüyle ön plana çıkıyor.

@hakanhepcan
Şimdilik ülkeyi bilen biri gelsin, Ümit Özat hatta Yılmaz Vural bile olabilir. Yılmaz hoca o hırsla şampiyon bile yapar yemin ederim :)))

@verdeagentefs
ÜMİT ÖZAT'IN FENERBAHÇEYE GELMESİNDEN SONRAKİ ÇİĞKÖFTE PARTİLERİ GELİYOR GÖZÜMÜN ÖNÜNE

@alankapatan
Fenerbahçe, Ümit Özat'ı getirirse, gelecek sezon ikinciliği de göremeyebilir.

@Mete_Gulacti
Pellegrini ve Bielsa, Ümit Özat ile birlikte isimlerinin geçtiğini görse bu mesleği bırakırlar.

@hichmet
VİTOR PERRİRA GİTSE DE ÜMİT ÖZAT GELSE. HER PERŞEMBE TÜRKÜ SÖYLEME GÜNLERİ OLUR. EVET ŞİMDİ VAN PERSİE'DEN SİVAS'IN YOLLLARI TÜRKÜSÜ GELİYOR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!