Pelitköylü Gençler Burhaniye’nin Gururu Oldu

Güncelleme Tarihi:

Pelitköylü Gençler Burhaniye’nin Gururu Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2015 15:30

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE, PELİTKÖY HALİT SELÇUK ORTAOKULU İSTANBUL'DA, ÇOCUK OYUNLARI VE SPOR KULÜPLERİ KONFEDERASYONUNUN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ÇOCUK OYUNLARI TURNUVASINA KATILIRKEN MARMARA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu İstanbul’da, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonunun düzenlemiş olduğu Çocuk Oyunları Turnuvasına katılırken Marmara bölge birincisi oldu. Pelitköylü gençler, İstanbul, Bursa, Edirne, Tekirdağ, Keşan ve Yalova’nın da katıldığı turnuvada Balıkesir’i temsil ederken, birinciliği elde ederek Burhaniye’nin gururu haline geldi.
Turnuvada Tombik kategorisinde, Marmara Bölge birincisi olan öğrenciler, şimdi de Hatay da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacak. Tombik takımını, sınıf öğretmeni Burcu Mumcu’nun çalıştırdığını anlatan Okul Müdürü Bülent Dükancı, başarılı öğrencilerle gurur duyduklarını söyledi., Öğretmen Burcu Mumcu ve öğrencileri kutlayan Müdür Bülent Dükancı,” Ekibi, okulumuz sınıf öğretmeni Burcu Mumcu çalıştırdı. 4 aylık çalışmanın neticesinde öğrencileri ile birlikte bu başarıyı okulumuza kazandırdı. Öğrencilerimiz, 15,16,17 Haziranda Hatay’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. Bu şampiyonaya. oyun lideri Burcu Mumcu ve yardımcısı Nadire Persil ile birlikte 9 öğrencimiz katılacak. Hatay’da da başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. Öte yandan, başarılı gençleri kabul eden Belediye Başkanı Necdet Uysal, tebrik etti ve hediyeler verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!