Pazaryeri çalışmalarında sona gelindi

Güncelleme Tarihi:

Pazaryeri çalışmalarında sona gelindi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 11:02

Pazaryeri çalışmalarında sona gelindi

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SEYDİŞEHİR Belediyesi ve Keçiören Belediyesi tarafından halk pazarında ortaklaşa yürütülen iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda belirli bir bölümü kapatılan pazaryeri zemin düzenleme çalışmaları tamamlandı.
Keçiören Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin kardeş şehir projesi kapsamında ortak çalışmaları ile üstü kapatılarak esnafların ve vatandaşların rahat alışveriş yapması sağlanıyor. Ayrıca Seydişehir Belediyesi tarafından pazaryerinde balıkçılık yapan esnaflara yeni dükkanlar yapılarak görüntü kirliliğinin önüne geçilecek.
Pazar yerinde yapılan çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ''vatandaşımızın yoğun ilgi gösterdiği halk pazarımızın daha modern bir görünüme kavuşturulması için eksiklikleri tamamlıyoruz. Pazar yerindeki genişletme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yürüttüğümüz çalışmalarda hem esnafımızın hem de vatandaşımızın pazar yeri ile ilgili taleplerini karşılama arzusundayız. Buradaki esnaflarımız ve alışverişe gelen halkımız huzur içerisinde alışverişlerini yapacak.''dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!