Pazarcılar Odası'ndan çocuklara erken bayramı yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Pazarcılar Odasından çocuklara erken bayramı yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 17:59

Pazarcılar Odası'ndan çocuklara erken bayramı yaşattı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası, ihtiyaç sahibi 300 çocuğa bayramlık aldı.

Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası, Elmas Özmen başkanlığında bu yıl çocuklara erken bayram yaşattı. İkinci Başkan Murat Eygin ile Ali Gök, Mustafa Özkuru, Ali Bilen Aydoğdu, Kemal Köse, Hasan Kunduzcu, Uğur Çaycılar, Akın Çakır, Süleyman Sürücüoğlu'ndan oluşan oda yönetimi, esnaf ve vatandaşlarla diyaloga geçti ve imece usulü topladığı parayla ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 300 çocuğa kıyafet ve ayakkabı aldı.

Bayramlıkları çocuklara vermek için karne gününü seçen oda yönetimi, kurum binası önünde semt pazarının kurulduğu alanda etkinlik düzenledi. 'Bir çocukta sen giydir, çocuklar bayram etsin' adını verdikleri etkinlikte oda yönetimi, 300 çocuğa kıyafet hediye ederken diğer çocukları da unutmadı. Etkinliğe katılan çocuklara, Anıtkabir Komutanlığı'nın hazırladığı 'O benim kahramanım' adlı kitap, dondurma, meyve, pamuk helva mısır, rüzgar gülü dağıtıldı. Polyanna çocuk yuvasının bale-dans gösterisi ile Öğretmen Huriye Kara yönetimindeki ekibin halk oyunları gösterisinin yanı sıra Barış Manço'nun şarkıları ile bayram havasında gerçekleşti. Etkinliğe Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı CHP'li Rahmi Gençer, ilçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu da katıldı.

Etkinlikte düzenlenen çekilişte çocuklara 10 futbol, 5 voleybol ve 5 basketbol topu, 3 kaykay, 1 bisiklet, 5 milli forma, 5 kol saati hediye edildi.

Oda Başkanı Elmas Özmen, "Biz bu yola ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmek ve hepsine birer karne hediyesi verebilmek amacıyla çıktık. Rahmetle andığımız Barış Manço'nun şarkılarıyla coşturduk, geleneksel bayram şenlikleriyle süsledik. Ama en güzeli Anıtkabir Komutanlığı'nın bu anlamlı etkinlikte kakımız olsun diyerek yolladığı kitaplar oldu. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Bu etkinliği gelecek yıllarda da yapmayı düşünüyor ve şimdiden bayramlarını kutluyoruz" dedi.

Kadri KAYA / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!