Pazar akşamlarının FUTBOL maratonu

Güncelleme Tarihi:

Pazar akşamlarının FUTBOL maratonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Maraton programının yapımcı ve sunucusu Şansal Büyüka başarılarını günceli yakalamalarına ve kavga yerine dostluğa yer vermelerine bağlıyor.

Bu kaçıncı ödülünüz?

Üç yıldır Altın Kelebek ödülünü alıyoruz. Maraton her yıl 8-10 ödül alıyor ancak bunların arasında Altın Kelebek'in yeri ve önemi başka. Çünkü bu ödül halk tarafından veriliyor.

Maraton programı nasıl ortaya çıktı?

Maraton, Show TV'ye geçtiğimizde yeni ve uzun soluklu bir program hazırlamak istediğimizde doğdu. Maraton ismini eşim Nihal buldu. Aramızdaki konuşmalardan sonra kabul edildi.

Başarınızın sırrı ne?

Başarımızda en önemli unsur günceli yakalayıp tarafsız kalmamız. Fantizmi kullanıp kitleleri tahrik etmek yerine sevgi, barış ve dostluk mesajları veriyoruz.

Erman Toroğlu'nun da önemli bir yeri var programda

Erman Hoca ve ben ekranın önündeyiz. Ancak Maraton kameranın gerisinde çalışan 50 kişilik ekibin, gizli kahramanların ürünü. Erman Hoca az eleştiri almadı. Ama hep kuralların gerektirdiğini söyledi.

Maraton'u farklı kılan ne?

Türkiye bir çok şeyle ilk kez Maraton'da karşılaştı. Olmaz, yetişmez denilen görüntüleri, kısa bir süre içinde seyirciye ilettik. Türkiye'nin dört bir yanından canlı yayınlar yaptık. Bunlar çok büyük masraflarla gerçekleşti. Genel Müdür Murat Saygın hep arkamızda oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!