Patron oluyor

Dünyaca ünlü starların tercih ettiği vintage markalar, Ece Sükan’ın ekim ayında Nişantaşı’nda açacağı Vintage adlı mağaza sayesinde herkese kolayca ulaşacak.

İstenirse randevu ile Sükan’dan stil danışmanlığı da alınabilecek olan mağaza için ünlü manken, "Ekim ayının ilk haftasında açmayı planlıyorum. Bu dükkanı Türk insanının giyim stilini cesaretlendirmeye yönelik bir proje olarak görüyorum. Özgürce kombinler yaratılabilecek, hem yeni hem eski parçalar bulunabilecek bu dükkan, fotoğrafçıların, moda editörlerinin, sanat yönetmenlerinin ve modellerin mutlaka uğramak isteyeceği bir adres olacak" dedi.

Tamamen tesadüf/images/100/0x0/55ea88a6f018fbb8f8863b82

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz aylarda manken Ece Gürsel’le aynı otomobilde görüntülenmesinin ardından gecelerden el çekmişti. Şenlendirici, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’ndaki bir mekanda kendini gösterdi. Aynı saatlerde içeride Deniz Seki’nin de olması akılları karıştırdı. O gün kendilerini görüntüleyen gazetecilere, "Burada bir parti vardı ve partiye katıldık" diyen Seki ile Şenlendirici, önceki akşam da Etiler Sunset’te buluştu. Birlikte yemek yiyen ikili, öncekinde olduğu gibi yine mekanı ayrı ayrı terk etti. Şenlendirici, gazetecilerin sorusu üzerine "Deniz Hanım sanatçı bir arkadaşım. Evet, içeride kendisini gördüm, ama ayrı masalarda yemek yedik. Tamamen tesadüf" dedi.

Dedikodulara yanıt

Güzide Duran, New York’ta sunumunu yaptığı saat firmalarından TAG Heuer’in tanıtımında Uma Thurman’ın dışında, Rus tenisçi Maria Sharapova’yla da tanıştı. Duran, "Maria inanılmaz mütevazı birisi. Çok sıcak, samimi" dedi.

Bu arada Güzide Duran, Armağan Çağlayan’ın hazırlayıp sunduğu, "Son Ütücü" programının kulisinde, Deniz Akkaya ile birlikte Yeşim Salkım ve eşi İlker İnanoğlu hakkında İngilizce dedikodu yapmadığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı: "Bu haber asla doğru değil. Deniz ile bir yerden çıkıp geldiğimiz için programa son anda yetiştim. Makyajım, saçım hazırdı. Kulise girmeden canlı yayına çıktım. Kulisin yolunu bile bilmiyorum. Deniz de girmedi, hatta o da beni stüdyo içinde kameraların arkasında izledi. Ben ve Deniz, ikimiz de aklı başında insanlarız. Nerede, nasıl ve ne şekilde konuşacağımızı çok iyi biliriz. Ben her zaman ’Allah onları mutlu etsin’ dedim. Böyle bir dedikodu yapılmadı. Vicdanım son derece rahat..."

Albümlerimi ben bile para verip almazdım

Lerzan Mutlu, inzivaya çekildi. Çıkan haberler nedeniyle yanlış tanınmaktan şikayet eden Mutlu, "Kendimi çektim biraz, kimseye röportaj vermiyorum. Albümümle haşır neşir oluyorum. Daha önce kendi imkanlarımla albüm ve maxi single yapmıştım. Doğrusunu söylemek gerekirse kendim bile gidip o albümleri para vererek satın almazdım" dedi.

Ramazan’a özgü lezzetler

İstanbul’un ünlü et ve kebap restoranlarından Umami, Ramazan ayına özel lezzetleriyle beğeni topluyor. Restoranın özel set mönüsünde, birbirinden lezzetli kebaplarına ek olarak, 11 çeşit iftariyelik, özel biberli ekmek, fındık lahmacun, zeytinli ekmek, içli köfte, kuru patlıcan dolması, güllaç ve ekmek kadayıfı da var.

Öğretim üyeleri eğitim seminerinde

Beykent Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde, Akademik Personel İçin Bilişim-Paylaşım Eğitim Semineri" düzenledi. Üniversitenin Taksim kampusunda düzenlenen seminere üniversite kadrosuna yeni katılan yardımcı doçentlerin çoğunlukta olduğu 76 kişi katıldı. Amacının akademik personele pedagojik bilgi ve tecrübe vermek olduğu açıklanan seminer geç saatlere kadar sürdü.
Yazarın Tüm Yazıları