Patron çekti

Fotoğrafçılıkla ilgilenen ve özellikle vahşi kedi fotoğrafları çeken iç giyim ve mayo markası Ten’in patronu Deha Orhan, markanın katalog çekimlerini de kendisi yapmaya başladı.

Haberin Devamı


Orhan son olarak 2011 koleksiyonu için ünlü top model Elisabeth Maymo’yu Göcek sahillerinde görüntüledi.

UNICEF için tişört tasarladı

Eski manken Nihan Buruk, futbolcu Okan Buruk’la evlendikten sonra modacılığa soyunmuş ve kendi adını taşıyan bir mağaza açmıştı. Nihan Hanım, önceki gün Alaçatı’daki mağazasında özel bir davet verdi. Buruk’un tasarladığı tişörtlerin satışından elde edilen tüm gelir de UNICEF’e bağışlandı.

Seneye geliyor

Calista Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdoğan, önümüzdeki yaz Antalya’daki Calista Luxury Resort’ta İngiliz şarkıcı Elton John’u konuk edecek. Calista Luxury Resort’un  ayrıca 20-24 Temmuz’da düzenlenecek Antalya Caz Festivali’ne katılacak sanatçıları da ağırlayacağını duyurayım.

Gönüllü amigo

Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ın başkanı olduktan sonra eşi Revna Demirören de kulüpte gönüllü olarak görev yapmaya başlamıştı. Revna Hanım’ı geçenlerde bir davette kızı Yelda’yla gördüm. Anne-kız, siyah beyaz kıyafetleriyle Beşiktaş’ın gönüllü amigoları gibiydi.

Nazar değmiş

Haberin Devamı

Golfteki başarılarıyla adından söz ettiren Serra Tokar’ı İstanbul gecelerinde gördüm. Herkesin golf oynarken sakatlandığını sandığı Tokar, meğer ayağını Kemer Country’deki evinin merdivenlerinde burkmuş ve ayak bileğindeki lifler kopmuş. Bir ay boyunca da sargıyla dolaşacakmış.

Pavyon’da eğlendiler

Cenk Eren’in İstanbul’dan sonra Bodrum Bianca Beach’in bünyesinde hizmet vermeye başlayan mekânı My Pavyon, bu yaza hızlı bir giriş yaptı. Ayağı kırıldığı için şarkılarını oturduğu yerden söylemek zorunda kalan Eren’i sanatçı arkadaşları yalnız bırakmıyor. Mekânın bu haftaki konuğu, Bodrum’da tatil yapan Seda Sayan’dı. İkilinin yaptığı düet, Tanyeli’nin şovuyla renklendi. My Pavyon’da eğlenenler arasında Aslı-Metin Şen, Emre Kütük ve Uğur Güven de vardı.

Yazarın Tüm Yazıları