Paşa isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Paşa isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2007 00:13

Brezilyalı futbolcu, "Oynamasam da Beşiktaş’ta mutluyum. Benim Beşiktaş’tan ayrılacağımı, gönderileceğimi söyleyenler yazanlar var. Bunlar paylaçolar, utanmaz adamlar. Hiçbir yere gitmiyorum" dedi.

BEŞİKTAŞta Marsilya maçında 66. dakika oynayıp dün Ç.Rize maçında yedek soyunan Ricardinho’nun ilginç çıkışı ve isyanı vardı. Siyah beyazlı futbolcuların bazıları Ricardinho’nun teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından oynatılmaması nedeniyle sorunlar yaşadığını ifade ederek, "Ricardinho Şampiyonlar Ligi maçlarında iyi oynamaya çalışıyor, ama Süper Lig’de istenilen oyunu çıkartamıyor. Bu nedenle sorun yaşıyor" yorumunu yaptı. Ricardinho ise tam tersi açıklamalarla "Oynamasam da mutluyum. Bir yere gitmiyorum" dedi.

Kulübede kaldılar

Siyah beyazlı takımda 2 cezalı (Tello ve Cisse) ve 5 sakat (S.Kurtuluş, M.Yozgatlı, G.Zan, İ.Kaş ve Diatta) bulunmasına rağmen Sağlam dün Ricardinho, Higuain gibi yıldızları Burak, Hakan, İ.Akın, Koray Şanlı, Batuhan ile birlikte yedek soyundurdu. Sakatlığına rağmen oynayan İ.Toraman ile Koray Avcı yanında, M.Sedef’i Süper Lig’de ilk kez, Nobre’yi de 4 maç sonra 11’de sahaya sürdü. Sağlam, Beşiktaş geriye düşmesine rağmen büyük umutlarla alınan Higuain ile Ricardinho yerine, yaptığı değişikliklerde Burak ve genç Batuhan ile İbrahim Akın’ı sahaya sürdü. Higuain ile Ricardinho’yu kulübede tuttu.

İşimi yapacağım

Ç.Rize karşısında forma şansı verilmeyen Ricardinho, maç sonrası takım arkadaşlarına basına açıklamalar yapacağını belirterek ilginç bir çıkış yaptı. Ardından da yaptığı açıklamada, "Oynamasam da Beşiktaş’ta mutluyum. Benim Beşiktaş’tan ayrılacağım, gönderileceğimi söyleyip yazanlar var. Bunlar paylaçolar, utanmaz adamlar. Hiçbir yere gitmiyorum. Burada karşınızda, bir profesyonel duruyor. Beşiktaş’tan aldığım paradan ve arkadaşlıktan memnunum. Ben bir işçiyim. Bütün emeğimi veriyorum. Ayrılmadığım sürecede işimi yapacağım" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!