Parti zamanı

‘Lucca Cocktail Studio with Absolut Flavors’ partisi önceki akşam Lucca’da yapıldı. Lucca, mutfağından tadımlık lezzetlerin de sunulduğu partiye ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

50. yıl kutlaması

Türkiye’de koku sektörünün sayılı şirketlerinden MG Gülçiçek, 15 Nisan’da Swissotel’de verdiği davetle 50. yılını kutladı. Sunumunu Haldun Dormen’in yaptığı gecede, Candan Erçetin sahne aldı.

Klasik buluşma

Klasik otomobil tutkunları, geçtiğimiz hafta sonu ‘Güral Sapanca Klasik Otomobil Rallisi’ kapsamında Güral Sapanca Wellness Park’ta bir araya geldi. Ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal’ın da katıldığı rallide 1959 model Volkswagen marka araçlarıyla yarışan pilot Sinan Evman ve co-pilot Seyhan Atay birinci oldu.

Bardak koleksiyonu

Ender Mermerci ve sevgilisi Herman Van Alkamade geçtiğimiz hafta sonu Asmalımescit’teki Birt bardaydı. Mermerci, bardan elinde içki kadehiyle çıkan sevgilisinin fotoğraflarının çekildiğini görünce, “Biz, her gittiğimiz bardan bardak alıyoruz, çok ayıp oluyor” dedi.

Haberin Devamı

Ayda bir kitap okuyor

Nurettin Hasman, geçen cumartesi Nezih Ünen’in hazırladığı ‘Anadolu’nun Kayıp Şarkıları” konserindeydi. Hasman, “Bu gece Reina, Sortie ya da Blackk gibi mekanlarda değilsiniz” diyen gazetecilere, “Aslında öyle biri değilim. Ayda en az bir kitap okur ve böyle güzel kültürel faaliyetlere katılırım” dedi.

Yeni şube

Ünlü kebapçı Sait Helvacı, yeni şubesini İstanbul Beylikdüzü’nde açtı. Rahmi Özkan, Veysi Yaşar, Banu Zorlu, Safiye Soyman gibi ünlü isimlerin katıldığı açılışta, konuklar bol bol kebap yedi. Türkiye’de kebap konusunda bir standartın olmadığını söyleyen mekanın işletmecisi Sait Helvacı, “Her önüne gelenin kebap salonu açması çok yanlış” dedi.

Yakalanma anı

Jinekolog Alp Nuhoğlu’ndan boşandıktan sonra Erdem Yılmaztürk’le aşk yaşamaya başlayan Zeynep Tokuş, önceki gün sevgilisiyle Bebek’te objektife takıldı. Çift, restoran çıkışı karşılarında gazetecileri görünce tedirgin oldu. Tokuş’un sevgilisiyle baş başa yemek yediği sırada Alp Nuhoğlu da birkaç metre ileride başka bir restorandaydı.

Yazarın Tüm Yazıları