Parola: Hayat yeniden başladı

Güncelleme Tarihi:

Parola: Hayat yeniden başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 23:42

Samandıra’da daha fazla zaman geçirecek olan F.Bahçeli oyuncuların, 2010-11 sezonundaki gibi antrenman dışında da birlikte olması planlanıyor.Takım halinde yenecek yemekler dönemi de tekrar başlıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’’ın Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası, avantajı eline geçiren F.Bahçe’de hayat yeniden başladı. Dün Samandıra’da yöneticiler takıma destek verdi. Cuma günü de başta Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu olmak üzere tüm yönetim takımla birlikte Konya’ya gidecek. Tüm takım moralli ve Samandıra’ya sanki güneş doğmuş durumda... Futbolcular da bu durum sonrası kendi istekleri ile yeni kuralları hayata geçirdiler.

İşte Samandıra’da yaşananlar...

BiRLiKTE HAREKET EDECEKLER

FENERBAHÇELİ futbolcular antrenman saatleri dışında da birlikte olacaklar. Dün sabah antrenmanı bittikten saatler sonra bile sarı lacivertli oyuncular birlikteydi. Süper Lig’de kalan bon 8 maçta tek konsantrasyon; futbol ve şampiyonluğu kazanmak üzerine olacak.

TAKIM HALiNDE YEMEKLER BAŞLIYOR

Haberin Devamı

Torku Konyaspor maçının sonrasında toplu halde yemekler başlıyor. Sarı lacivertliler daha önce yaptıkları bu organizasyonları bir süredir askıya almışlardı. İlk yemek ise gelecek hafta Galatasaray mücadelesi öncesi yenilecek. Böylece takım birlikteliği hedefliyor.

SAMANDIRA’DA DAHA ÇOK MESAi 

Tıpkı 2010-11 sezonunda olduğu gibi Samandıra’da futbolcular daha çok zaman geçirecekler. 2010-11 sezonunda tam gün mesaisi uygulanıyordu. Futbolcular yine antrenman sonları ve öncesinde Samandıra’da takım olarak hareket edecek.

AiLELER DE DEVREYE GiRECEK

Sarı lacivertli futbolcuların aileleri de devreye sokulacak. Sarı lacivertliler, başarı için sadece futbolcuların çabası değil; oyuncu eşlerinin de katkıda bulunması gerektiğini düşünüyor. Özellikle takım kaptanları bundan sonra ailelerin de takımın bir parçası olmasını istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!