Paris Hilton da onun çantalarını kullanıyor

Emre New York markasıyla yarattığı tasarımlarının gördüğü ilgi sayesinde kısa sürede New York sosyetesi tarafından tanınan Emre Ertürk, yeni sezon ürünlerini tanıtmak ve özlediği dostlarıyla görüşmek için Los Angeles’a gitti.

Haberin Devamı

Ertürk, 22 şubat’ta yapılan Oscar Ödül Töreni’nin after party’lerine de katıldı, hatta burada ürünlerini sergilediği bir de stand açtı. Ünlü tasarımcı, yeni çantalarını beğenip sipariş verenler arasında Paris Hilton ve “Milk” adlı filmle Oscar kazanan senarist Dustin Lance Black’in de olduğunu söyledi.

Ertürk, Dustin Lance Black’in Emre New York Gym çantasını severek kullandığını, “Nip/Tuck” adlı dizideki rolüyle dikkat çeken ve New York’ta komşusu olan oyuncu AnnaLynee McCord’un da sık sık Emre New York ürünleri aldığını belirtti.

Galeride sergi

ıtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin Türkiye temsilcisi Fer-Mas Oto Tic. Aş, 1903-1980 yılları arasında yaşayan ünlü ressam Hamit Görele’nin resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, yarına kadar Kuruçeşme’deki Fer-Mas showroom’unda ziyarete açık. Fer-Mas Genel Müdürü Orhan Ülgür, lüks otomobil ve sanat tutkunlarının bu özel organizasyon sayesinde bir araya geldiğini, ziyaretçilerin sergide Pirelli’nin üstün teknolojiyle yüksek performansı bir arada sunduğu P Zero Rosso lastikleriyle donatılan Maserati Quattroporte Sport GT ve 1973 model Maserati Merak modellerini de görüp inceleyebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Toplusoy göbek attı

Roman Butik’in sahibi üç kardeşten en büyüğü olan Turgut Toplusoy’un oğlu Ertuğrul Toplusoy, geçtiğimiz gece amcası Süleyman Toplusoy’un kız arkadaşı Eda Güngör için düzenlediği Al Jamal’deki doğum günü partisindeydi. Gecenin ilerleyen saatlerine dek mekânda kalan Ertuğrul Bey, bir ara dansözlerle karşılıklı göbek de attı.

Floransa yolcusu

Ressam Gülgün Tüzün, dünyanın en kapsamlı çağdaş sanatlar sergisi olan Floransa Bienali’ne davet edildi. ıtalya’nın Floransa kentinde 1997 yılından bu yana düzenlenen ve sadece seçici komitenin uygun gördüğü sanatçıların katılabildiği Floransa Bienali, iki yılda bir yapılıyor. Bienal, 1533-1534 yıllarında Medici Ailesi adına yapılan ve Rönesans mimarisinin önemli bir örneği olan Fortezza da Basso’da sanatseverlerle buluşuyor. Floransa Bienali’ne 2007 yılında 16’sı Türkiye’den olmak üzere 76 ülkeden 840 sanatçı katıldı. 2000 yılında resim yapmaya başlayan ve bu konuda Gülay Sevsevil ile Orhan Taylan’dan aldığı eğitimi yeterli görmeyip Londra’da da resim eğitimi alan Gülgün Tüzün, böylesi önemli bir sanat fuarına katılım çağrısı almaktan onur duyduğunu ve bu konuyla ilgili olarak sponsor arayışlarına başladığını söyledi.

Haberin Devamı

Kabare Show Ataşehir’de

Tıpa Tıp Show ekibi, Melis Filiz, Serpil Benay ve Yalçın Özden bir araya geldi, ortaya eğlenceli bir kabare çıktı! Mart gecesi Ataşehir’deki Chicago Bulls Bar’da sahneye çıkacak olan ekip, şarkılar ve oyunlarla renklenecek bu gecede herkesin çok eğleneceğini söylüyor. Serpil Benay da “Gecede büyük sürprizlerimiz olacak” diyor.

Başkanın balık keyfi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yoğun çalışma temposu arasında fırsat bulup memleketi ızmir’de eşi Ayşe Hanım’la birlikte balık keyfi yaptı. Sipari Restaurant’da eşiyle birlikte balık yiyen Özgener, federasyonun yurtdışı toplantılarının yanı sıra Ankara, ıstanbul, ızmir ve Antalya arasında iş için mekik dokuduğunu söyledi. Özgener, A Milli Futbol Takımı’nın 2010 Dünya şampiyonası Grup maçlarında ıspanya ile önemli bir maç oynayacağını ve bu zor maçtan mutlu ayrılan taraf olacaklarına inandığını da özellikle belirtti.

Haberin Devamı

Erin Brockovich geldi

Tüm dünyada binlerce hayranı bulunan, ünlü oyuncu Julia Roberts’ın da hayatını oynayarak Oscar kazandığı Erin Brockovich, özel bir konferans kapsamında geçtiğimiz hafta ıstanbul’daydı. Çevre konusunda açtığı dava ile 333 milyon dolarlık rekor bir tazminat kazanan ve bu parayı dava konusu olan 600 kişiye dağıtan, bu hareketiyle de ABD’de bir kahraman olarak görülen Brockovich, Bee Goddess’in yaratıcısı Ece şirin’le de tanıştı. Brockovich, evrensel sembollerden oluşan Bee Goddess tasarımlarından ‘Shakti’ adlı pırlanta ve altından oluşan takıyı satın aldı.

Avrupa turuna ıstanbul’da başladı

43 ülkede 176 üyesi bulunan Design Hotels markasının kurucusu ve CEO’su Claus Sendlinger, markanın “Made By Originals” kampanyasını tanıtmak için geçtiğimiz hafta The Sofa Hotel’deydi. Avrupa turunun başlangıcı olarak ıstanbul’u seçen Sendlinger, otellerde tasarım ve konsept anlamında gelecekte neler olacağının yanı sıra seyahat ve otelcilikle ilgili en son trendleri anlattı. Sendlinger, “Gerçek bir dizayn otelde basmakalıp minimalizm veya bir gecelik görsel trendlerden çok daha fazlası vardır” dedi. Antalya’daki Hillside Su Otel’le dizayn oteller arasında ilk dörde giren Alarko Holding Yöneticisi Leyla Alaton ve Alarko Holding Turizm Koordinatörü Edip ılkbahar ile The Sofa Hotel’in sahibi Ali Güreli, Sendlinger’in ıstanbul’a gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Poşulu güzel

Haberin Devamı

Selin Boronkay geçtiğimiz gece Al Jamal’de eğlendi. Başına bağladığı poşusu ile dikkat çeken Boronkay, bütün gece arkadaşlarıyla birlikte dans etti. Selin Hanım kıvrak danslarıyla dansözlerle karşılıklı oynadı.

Yazarın Tüm Yazıları