Paraşütçüler, jandarma için süzüldü

Güncelleme Tarihi:

Paraşütçüler, jandarma için süzüldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 19:23

Paraşütçüler, jandarma için süzüldü

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN'da, Türk Jandarma Teşkilatının 178'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi.
Tut Kaymakamlığı Hava Sporları Kulübü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Ali Dağı mesire alanında düzenlenen paraşüt uçuşuna; Vali Abdullah Erin, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy, Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar'ın yanı sıra vatandaşlar katıldı.
Jandarma Teşkilatı'nın yıldönümünü hep birlikte kutladıklarını belirten Vali Abdullah Erin, "Jandarma teşkilatımız sürekli ve her zaman şanlı ve onurlu bir geçmişe ve tarihe sahip milletinin yanında, milletinin bağımsızlığını ve istiklalin yanında yer almayı başara bilmiş köklü bir geçmişse sahip büyük bir birikime sahip olan bir kuruluşumuz. Bu köklü bilişimini modern teknolojiler ile domaltan halkın ve hakkın hizmet eden olan bir kuruluşumuz bugün de 178 yıl dönümlerinden dolayı paraşüt uçuşu gerçekleştiriyorlar. Etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Jandarmamızın bu güzel günü kutluyorum" dedi.
Konuşmaların ardından paraşütçüler, havada süzüldü.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!