Pamukkale'den AK Partililere iftar

Güncelleme Tarihi:

Pamukkaleden AK Partililere iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 12:55

Pamukkale'den AK Partililere iftar

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin'in ev sahipliğinde, partisinin çeşitli birimdeki partililer iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in ev sahipliğinde Karahayıt'ta iftar yemeği düzenlendi. AK Parti Denizli milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının üyeleri iftara katıldı.

AK Parti ailesiyle gönül sofrasında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Gürlesin, "Ramazan ayınız mübarek olsun. Bu rahmet ve bereket ayında sizlerle birlikte olmak istedik. Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan'ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin. Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Ben tekrar Ramazan ayının tüm İslam Alemine rahmet, bereket ve mağfiret getirmesini diliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise Başkan Gürlesin'e, iftar yemeği için teşekkür ederek, "Ramazan ayında duamız Cenabı Allah milletimizi, vatanımızı her türlü sıkıntılardan, düşmanlarımızdan korusun. Türkiye sevdalısı siz dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!