Özyazıcı umutlu

Güncelleme Tarihi:

Özyazıcı umutlu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü, Altay maçı için iddialı konuştu. Takımının Kocaelispor ve Göztepe galibiyetleri ile çıkışa geçtiğini belirten Ahmet Suat Özyazıcı, ‘‘Altay'ı yenersek çok şey kazanacağız’’ dedi.

SEZONA kötü bir giriş yapan ve çalkantılı günler geçiren Trabzonspor, Kocaelispor ve Göztepe galibiyetleriyle yeniden moral bulurken, İzmir'e de üç puan parolasıyla gitti. Puan cetvelinde şu anda 6'ncı sırada bulunan bordo mavililer, İzmir'den alınacak bir galibiyetle en az 4'ncü basamağa çıkacaklarını vurgularken Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı, ‘‘Altay maçı çok önemli ve kritik. Kazanmamız halinde, çok şey elde edeceğiz’’ diye konuştu.

TEDBİRLİ DAVRANDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Özyazıcı, Osman ve Tamer'in sakatlıklarının devam etmesine tedbir olması açısından İzmir'e 20 kişilik oyuncu kadrosu götürdü. Macit, Murat Bölükbaş ve Selahattin'i kadroya almayan Özyazıcı Gökdeniz, Bülent ve Yusuf'u İzmir'e götürdü. Milosevski de kadroda yer almazken genç kaleci Ufuk Ali, Metin Aktaş'ın yedeği olarak sahaya çıkacak.

Trabzon rötar yaptı

ALTAY maçı için dün İzmir'e giden Trabzonspor'un uçuş planı değişti. Bordo mavili kafileyi İzmir'e götürecek olan Türk Hava Yolları'nın uçağı, Ankara'daki yoğun sis nedeniyle Trabzon'a gelemeyince, kafile İstanbul Hava Yolları'na ait bir uçakla İzmir'e gitti. Saat 10.00'da Trabzon'dan ayrılması planlanan kafile, bu zorunlu değişiklik nedeniyle ancak 11.15'de yola çıkabildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!