Özhan Canaydın listesini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Özhan Canaydın listesini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2006 16:20

Galatasaray Kulübü'nün yarın yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde, kulüp başkanlığına yeni dönem için yeniden adaylığını koyan Özhan Canaydın, yönetim kurulu listesini açıkladı.

Haberin Devamı

Mecidiyeköy'de bulunan Sportif A.Ş. binasında yarınki seçimler öncesi listesini açıklayan ve Adnan Polat ile Semih Haznedaroğlu'na da listesinde yer vererek herkesi şaşırtan Canaydın, Galatasaray için hayırlı olacak bir seçim temenni ettiklerini söyledi.

Adnan Polat'ın daha önce yönetime girmeyeceği şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine, “Kendisi başkan adayı olmayacağını söyledi, ama Galatasaray'da her zaman göreve hazır” derken, son gün lisetisini açıklamasıyla ilgili ise, “2002'de 1 hafta önceden açıklamıştım, son seçimde ise 4 gün önceydi. Şimdi son gün açıklıyorum, ama seçim sabahı matbaaya zor yetiştirilen listeleri hatırlıyorum” dedi.

Canaydın, çok başkan adayı olmasına karşın oldukça seviyeli bir seçim öncesi geçirdiklerini de ifade etti.

Haberin Devamı

"ÜNAL AYSAL BENİM DOSTUM"

Galatasaray adına AIG hisselerini elinde rehin bulunduran Ünal Aysal'la ilgili yapılan spekülasyonların hatırlatılması üzerine, Aysal'la hafta başı görüştüğünü kaydeden Canaydın, “Ünal Aysal benim arkadaşım ve iyi dostum. Bugüne kadar ne istediysem yerine getirdi. Galatasaray'a hizmetleri sonsuz, önemli bir isim. Hisseleri de elinden çıkararak seçim öncesi beni zor duruma düşürme yoluna gitmedi. Bana seçim sıkıştırması yapmadı” diye konuştu.

Seçimin seviyeli geçmesi temennisinde bulunan Canaydın, “İnşallah kulübümüze yakışır, provoke edilmeyen, senelerdir yapıla gelmiş kongrelerimizden birini yarın yapacağız. Kim iyiyse ve kim teveccühe yöneldiyse ona hayırlı olsun. Biz olursak mutlu oluruz. Ya devrederiz, ya da bayrağı tekrar ele alırız” şeklinde konuştu.

Canaydın ayrıca, kongre üyelerini seçimlerde oy kullanmaya davet ederek, rekor kırılmasını istediklerini ve 4 binin üzerinde bir katılım istediklerini söyledi.

"İLK HEDEF SPORTİF BAŞARI"

Son aşamaya gelmiş çalışmalarını tamamlamak ve vaatlerini yerine getirmek için tekrar göreve talip olduklarını anlatan Canaydın, “Tüm başkan adaylarının programına bakın 6 tane hedef var. Bunlar, sportif başarı, stat-Seyrantepe, Riva, Florya, sosyal tesisler, ada ile Kalamış ve şirketlerimizin halka açılması. Bu projeler bizim dönemimizde mesafe aldı. Onları bitirmek istiyoruz. 4 ay içinde yeni sezonla beraber sorunlarımızın büyük bölümünü aşmış olacağız. İmkanlarımız dahilinde her şeyi yapacağız. Sportif başarıyı birinci planda tutuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yapılan son karşılaşmayla ilgili olarak sarı-lacivertli yöneticilerin sert açıklamalarının sorulması üzerine de Canaydın, “Hepsine gereken cevaplar verilmiştir” ifadelerini kullandı.

Özhan Canaydın'ın yönetim kurulu listesi şöyle: Semih Haznedaroğlu, Cengiz Özyalçın, Mehmet Helvacı, Şükrü Ergün, Adnan Polat, Işın Çelebi, Celal Gürcan, Engin Akçakoca, Ali Gürsoy, Atilla Kınay, Ahmet Dadehayır, Haldun Üstünel, Tuncay Hazinedaroğlu, Fatih Gökşen, Vedat İrdel.

Bu arada Refik Arkan da başkan danışmanı olarak gösterildi.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!