Özgür ve mutlu iki kadın

Pek çok tekniğin uygulayıcısı olan Güneş Tan Akdoğan ve kızı Ebru Feyizoğlu, ekimde Sırp psikolog Slavanski’nin geliştirdiği Deep Peat adlı semineri İstanbul’da düzenleyecekler. Kendileriyle anne-kız-enerji sohbeti yaptım...

Haberin Devamı

Anne-kız olarak "enerji işleriyle" nasıl ilgilenmeye başladınız? Hangi eğitimleri aldınız?

Ebru F: Birkaç sene önce annem depresyondaydı. Benim de kendimi duygusal anlamda pek iyi hissetmediğim dönemlerdi.  Yolda yürürken insanlara bakıp ne kadar sevgiden uzaklaşmış olduklarını görüyordum. İçimden hep "keşke insanlara dokunsam, dokunduğumda gözleri ışık saçmaya başlasa, eski neşelerine kavuşsalar, dünyaya güneş doğsa" diye düşünürdüm. Algında ne varsa, düşüncenle ne yayarsan evren sana onu verir. Doğal olarak dilediğim şey "cennetin dokunuşu" adıyla annem tarafından bana aktarıldı ve şifa çalışmalarına devam ettim.

Reconnective Healing (Tekrar Bağlantılı Şifa), The Reconnection, EFT (Duygusal Arınma Tekniği), TAT (Tapas Accupressure Technique), Deep Peat, Sihirli Metot, Enerjiye yapışmış olan başka enerji varlıkları çıkarma tekniği, Peat 3, Shallow Peat, Parmak Ucu Metodu, IGI (Individual Gnostic Intensive), Yoğun Kişisel Farkındalık, QI Gong Derin Meditasyon eğitimlerini aldım.

Haberin Devamı

l Enerji arındırma seansları nasıl etkili oluyor?

Beyin zarı, elektrik yüklü bir ağdır. Yaşanılan bir deneyim algılayışımıza göre negatif bir duygulanım yaratırsa, beyinde kısa devre oluşur. Enerji teknikleriyle bu kısa devre açılır, hem beyin hem de sinirlerin üstündeki zarın elektriksel akımında bir değişim oluşur. Bellekteki rahatsız edici düşünce ve duyguların enerji frekansları açılır ve yok olur.

CENNETÄ°N KAPILARIÂ

l Ya siz Güneş Hanım...

Güneş T.A: Ben 90’lı yılların başlarında, 5 yıl süren ve gittikçe yoğunlaşan ağır depresyon, panik atak geçirdim. Ruhsal durumum fiziksel olarak da kendini gösterdi. Bağışıklık sistemim çökmüştü. Geçmeyen sinüzitim ve kanımda dolaşan iltihap için devamlı antibiyotik kullanıyordum. Büyük kızım Amerika’da yaşıyordu, orada da yapılabilen her şey yapıldı, ancak faydası olmadı. 2-3 ay dua ettim. "Allah’ım ne olur bana bir çare gönder, ben ölmeyeyim, 3 çocuğum var" diye...

l Yardım nasıl geldi?

Bir gün banyoda suyun içinde yatıyordum ağrılarıma bir faydası olur diye. Dedem ve anneannemi gördüm bir vizyon olarak! Dedem, "Güneş cennetin kapıları açıldı, anneannenin eliyle al at hastalıkları" dedi. Altın renginde kanatları olan melekler geldi, dedem dedi ki; "Onların ışığıyla yıka şifa için" ve görüntü kayboldu. Gerçek gibiydi, kendi kendime hadi canım dedim, sen kafayı mı yedin! Sonra aydın bir insan olan dedemin anneannemle birlikte insanlara elleriyle şifa verip yardımcı olduklarını, eskilerin onlara ocak dediğini hatırladım ve tabii ki dualarımı...

Haberin Devamı

Kaybedecek neyim var ki diye elimi 5 yıldır hiçbir şeyin geçiremediği göğsümün arasındaki o acı ve keder üstüne koydum.  Bir müddet sonra kalbimdeki o acı ve keder hiç kalmamacasına geçmişti ve ben onca yıldır ilk defa rahat bir nefes aldım. Ondan sonra tüm hastalıklarımı geçirdim! Kendimle çalıştıkça ellerimdeki bu oluşumu daha iyi tanımaya başladım ve her şekilde kullanmayı öğrendim. Her şeyde bir neden arayan bir yapım olduğu için bu nedir sorusu beynimi kemirmeye başladı ve araştırmaya başladım. Karşıma Quantum fiziği bilgileri, her şeyin aslında enerji olduğu ve bilim adamları tarafından yapılan birçok araştırma çıktı. Kızım Ebru da benim gibi buna gönül verdiği için, çoğunlukla birlikte başka tekniklerin eğitimini almaya gittik. Kendimi iyileştirdikten sonra amacım ortaya çıktı; başkalarının iyileşmesine vesile olmak.

Haberin Devamı

l Neden pek çok teknik öğrendiniz?

Güneş T.A: Çok insanla çalıştıkça gördüm ki bir seansın içinde birçok teknik bütünleşmiş şekilde kullanıldığında, daha derin bir temizlik yapılıyor ve daha etkili ve çabuk netice alınıyor.

l Daha sonra Deep Peat ve uygulamakta olduğunuz diğer yöntemlerde nasıl karar kıldınız? Yani yolunuzu nasıl buldunuz?

Ebru F: Yaşamda tesadüf diye bir şey yoktur. Dolayısıyla ben de bu yola yaşadıklarım sonucu girdim ve insanlara dokunarak kaybolmuş olan ışığı, yaşama sevincini ortaya çıkarıp şifalandırma çalışmalarına başladım.

Güneş T.A: Belki daha da çabuk ve kalıcı netice veren bir şeylerin arayışı beni buna itmiştir. Ben Cennetin Dokunuşu ile tüm hastalıklarımdan aşağı yukarı bir yıl içinde tamamen kurtuldum. Gerisi doğal bir şekilde kendiliğinden oluştu.

ZITENERJÄ°LERÂ

Haberin Devamı

l Teknik olarak Deep Peat’in farkı, önemi nedir?

Deep Peat’i bu konularla yıllardır uğraşan Klinik Psikolog Zivorad Mihajloviç birkaç tekniği değiştirip birleştirerek fark ettiği bir şeyleri katarak geliştirmiştir. İçinde bulunduğumuz evren zıtlıkların yaşandığı bir alandır, hüznü deneyimlemeden mutluluğu anlayamıyoruz. Bu anlamda dualist bir durum var bilindiği gibi. Zivorad der ki; Varlık ilk bu oyun alanına çıktığında birbirinin zıttı iki ana enerji sütunu diker ve bunların arasında oynar hayat oyununu, gider gelir. Başkaca kutuplulukları da vardır, ama bu ana kutupluluklar çok önemli. Bu teknikle nötrlenir zıtlıklar. Uygulamadan sonra iki duygu arasında fark var mı diye sorduğunuzda, cevap hayırdır, ikisi de aynı. O andan sonra o kişi artık iki zıt duygu arasında gidiş gelişler yaşamaz. Yani diyelim endişe ve rahatlık kutupluluğu var, nötrlendikten sonra artık eskisi gibi endişe hissetmediğini fark eder.

Haberin Devamı

Deep PEAT bambaşka bir teknik haline gelmiştir ve hálá gelişmektedir, şimdi onu PNT (Polarite Nötrleme Tekniği) olarak uygulamaya devam etmekteyiz. Ancak PNT’yi yapabilmek için de Deep PEAT uygulamayı öğrenmek lazım.

Yazarın Tüm Yazıları